0 oy
174 göst.
Diğer kategorisinde (13 puan) tarafından
Okadar moralim bozuk ki kizlar iki oğlum var ucuncu hamileliğim şuan ve doktor egerki kordon değilse erkeğe benzyo haftaya net bişey söylerim dedi cevremdekiler sorduğunda erkeğe benzetti ama kesin demedi dediğimde herkes okadar değişik yorumlar yapıyor ki çok üzüldüm Allah im sağlıklı evlat versin tabiki bende bı kızım olsun isterdim ama herşey Rabbimin takdiri..insanlar okadar yadirgayici ki inanamayrm

3 Cevaplar

0 oy
(1,468 puan) tarafından
Onu diyenlere herhangi bi hastanenin ya da tüp bebek kliniginin yolunu gösterin. Oradaki insanlar bı bebek için maddi manevi ne sıkıntılar cekiyolar o özlem ve hasretle neleri feda ediyorlar bı görsünler. Ama o zihniyettekilerin bunu anlayacağını sanmiyorum. Sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah. Siz onlara aldırmayın.
(13 puan) tarafından
Aynen canım okadar haklsn ki şu yorumunda cahiliyet değil de nedir
-Reklam-
0 oy
(308 puan) tarafından
Allah hayırlı evlatlar nasip etsin.. Cinsiyetin bir önemi yok 
(13 puan) tarafından
Amiin canım
0 oy
(1,206 puan) tarafından
Ya sizdeki takıntıyı anlamış değilim millete bakımta canını nie sıkıyorsun bırak zırlasınlar ay daha işim yok onlar öyle dedi diye oturup canımı sıkacağım hablasın dursuunlar 
(13 puan) tarafından
Takıntı değil bu insanlar okadar rahatsz edici ki midem bulanyo artk böylesine şahsiyet yoksunlarndan
(1,206 puan) tarafından
Takma canım boş ver o güzel canını değmeyecek insanlar için neden sıkıuorsun benim iki oğlum var 3hamileyim kaynanam dedi rüyamda doğurdun kara oğlun oldu oğlun olacak falan filan arkadaşım dedi erkek gördüm yok erkek vs hiçnirini tınlamadım hep jayırlısını istedim 26haftalık hamileyim ve kızım olacak hagırlısıyla böyle diyenlere hiç takılmıyorum boş boş konuşsun dursunlar

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 342 göst.
0 oy
10 cevap 414 göst.
11 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Paticik (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 418 göst.

Kategoriler

1,492,545 soru

24,387,441 cevap

349,084 kullanıcı