0 oy
616 göst.
Aile kategorisinde (416 puan) tarafından
Kızlar bebeğim yarin 1 aylık oluyor doğduğundan sadece bez ve ıslak mendil alıyor eşim ama durmadan masraf yaptım bu çocuk beni mahvetti diyip duruyor Allah aşkına bir tane yavrum var  bebeği bile sevmiyor 

Beni aldatıyor birde 

İnsan evladına bişi alinca böyle mi yapar ya 

8 Cevaplar

0 oy
(365 puan) tarafından
Allah korkusu olmayan yapar Allah onun kalbine merhamet vicdan versin Allah yardımcın olsun 
(416 puan) tarafından
Yemin ederim yoruldum gerçekten
(416 puan) tarafından
Şiddet gördüm Sustum aldattı sustum ama evladıma neden yapıyor ya
(365 puan) tarafından
Rabbim düzeltsin bazı insanlarda Allah korkusu yok öbür dünya iyikide var bu insanların hesabı nasıl görülecekti dua edeceğim yardımcın olsun Allah
(416 puan) tarafından
Allah bebeğimin ahını bırakmaz inşallah
(365 puan) tarafından
Bak canım Allah bırakmaz ama sen dua et hayır iste İnan öyle daha hayırlı oluyor o ne kadar yaptı dua et Allah’a tevekkül et geçecek hiç birşey daimi gitmez
-Reklam-
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Bacım seni aldatıyor çocuğuna laf ediyor kalk git ananın babanın evine o herife pislikte boğulsun ne hala yanındasın
(416 puan) tarafından
Annem ben 2 yaşındayken vefat etti arkamda bir ailem yok gitsem kimse yüzümüze bakmaz
tarafından
Aradığım yorum , kadınlara akıl sır erdiremiyorum bazen. Rahat rahat aldatıyor diyor o evi de bekliyor.
(3,146 puan) tarafından
Birikimi varsa sığınma evine git oradan da kaybetti izini bulamasın seni. Bu arada kusura bakma bilmiyordum öyle söyledim çok üzgünüm başın sağolsun
(416 puan) tarafından
Allah razı olsun gidecek kimsem yok
(416 puan) tarafından
Benimde hoşuma gitmiyor onunla yaşamak bebeğim çok küçük daha biraz toparlansin istiyorum
tarafından
Her şey aile demek değil ki sen artık annesin evladını düşünmek zorundasın ve anne olarak güçlü olmak durmak zorundasın da yani kendi kendini çaresizliğe sürüklüyorsun senin koca gibi olan adiler de bir b,k sanıyor kendini her seferinde daha fazlasini yapıyor. Devlet bu sığınma evlerini bosa açmadı şuna minnet etme yaa onun aldığı bez de ıslak mendil de batsın
(3,146 puan) tarafından
Bebeğin onun yanında toparlanacağına bırak dediğim gibi sığınma evine git eminim sen rahat olduğun için o da rahat olacak bebeğinden önce kendin için yap bunu o adama mahkum değilsin evlisiniz diye
(416 puan) tarafından
Doğumdan sonra çok değişti hiç tanıyamiyorum onu
0 oy
(851 puan) tarafından
Yaparken yapıyor iş bakmaya gelince mı zorsunuyor
(416 puan) tarafından
Bende diyorum ki bir yavrumuz var rabb'im onun rızkını verir ya durmadan masraf çocuk beni mahvetti diyip duruyor gerçekten
Doğum yaptım dikişim ağrıyor bana midesinin bulandigini söyledi
(851 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun kuzum Allah onu ıslah etsin
(416 puan) tarafından
Amin dua edin bana
0 oy
(715 puan) tarafından
Pardon amoğğğğ niye yaptın o zaman derler adama 
0 oy
tarafından

Seni aldatıyor ve hala yanındaysan hiç şikayet etme bence bunuda kabullen

0 oy
(8,274 puan) tarafından
Sen böyle susarsan daha çok ezer senide bebeğinide.
(416 puan) tarafından
Aynn susutugum için başıma gelmeyen kalmadı
0 oy
(197 puan) tarafından
Herkes sana git diyor aldatıldıpın için ama kimse demiyor ailen arkandamı arkan sağlammı Allah aşkına 1 aylık bebeyle nereye gidecek sığınma evi kaç gün bakacak bu kadının bebeğine bakacak bir anneye sonra hayatını kurabilmesi in bir işe ihtiyacı var ama şuan bu imkansız evet aldatılmak dayak yemek çok zor ama arkan varsa çeker koşa koşa gidersin arkan yoksa çekersin benim sana verebileceğim akıl bir daha çocuk yapma bu bebeğini hayırla sağlıkla az büyüt kreş yalı gelince kafanda bişeyleri oturtup boşanmayı dene ama şuanda kendini boğma sıkma çünkü ne düşünürsen düşün çıkışı bulamadıkça piskolojim maf olacak takma kocanı duymazdan gel tıka kulakları
(197 puan) tarafından
Sen bundan sonra çocuk yapmamaya dikkat et birtane daha olursa işte bu sefer kurtuluşun çok zor olabilir
(416 puan) tarafından
Başka bebek düşünmüyorum  zaten kızımın yüzüne bakınca ciğerim yanıyor o kadar yazığım geliyor ki neden böyle bir babası var die bana değer vermiyor ama nie çocuğuna bunu yapıyor ya
(197 puan) tarafından
Allah onu islah etsin anca öyle dua edebiliyorum gerçekten baba olmanın ne demek olduğunu anladığı bir zaman gelsin senin ve çocuğunun değeri bilsin tek dileğim hatasını anlaması her insan hata yapabilir ama önemli olan yanlışı görüp kabullenmek ve toparlanmak
(416 puan) tarafından
İşte kendi hatasını kabul etmiyor herşeyi benden biliyo ayağı taşa çarpsa senin yüzünden oluyor der bir kere olsun hata benim demedi hep hatayı karşı tarafa atıp kendini rahatlatıyor  sanki sütten çıkmış ak kaşık gibi davranıyor ya
(416 puan) tarafından
WhatsApp a girmeyen adam şimdi WhatsApp dan çıkmıyor telefonun şifresini değişmiş  gerçekten Allah'tan yardım istiyorum ne yapacağımı şaşırdım

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 573 göst.
20 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Yusuf Eymenin annesi (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 334 göst.
2 Haziran 2021 Aile kategorisinde Adamasaliii (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 546 göst.
24 Kasım 2020 Aile kategorisinde Acemianne3107 (775 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 473 göst.
19 Temmuz 2019 Aile kategorisinde Hevvam (70 puan) tarafından soruldu

404,854 soru

12,128,012 cevap

36,491 kullanıcı