+1 oy
343 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bugün eşimin teline baktim öle içime şüphe düştü annesi arkamdan konuşmuş ogluda ağzını açıp birşey dememiş resmen dedikodumu yapmışlar ekran görüntüsü alıp kendime attım konuştuklari kalsın diye böle pis bir insan görmedim ben hayatımda yüzüme karşı birşey demiyor arkamdan Linda bize yüz vermiyor sen onun ailesiyle ilgileniyorsun o benim kızıma karışamaz ki öle birşey yok eşim olucak okuzde ailesinden banane sikime kadar takmam demiş çok sinirliyim ama konuyu acmiycam tele baktığımı bilmesin bu saatden sonra ona göre davranicam Allah bildiği gibi yapsın iki yüzlü insanlar whatsaptan söz yazdım birde yılan koydum sözde namazinda millete öyle gosterir ama içi çok pis gerçekten bunu gözlerinde görebiliyorum kadının resmen nefret ediyorum Allah'ım beni ve yavrumu bu pis düşüncelerden korusun rabbim

7 Cevaplar

0 oy
(66 puan) tarafından
Ay ammiinnn Bi kobra yılanı da bizde var nasıl böyle fena olabiliyorlar anlamıyorum erkek evladım var onun eşine nasıl davranırım öyle hey Allahım
tarafından
Bilmiyorum ama çok canım sıkıldı birde bugün aradım hal hatır sordum akşam msji gördüm kendime kızdım böle karaktersiz insanı ne diye ararsın ama bitti bu saatden sonra tinlamam bile herkez işine baksın Allahda bildiği gibi yapsın aç gözlü kadin k.bakma canım çok doluyum bu kadına
(66 puan) tarafından
Ay yok güzelim brnim hepsi aynı neredeyse ne arıyon arama umursama bak Brn tartıştım oh ms aramam sormam asla eşim tepkimi gösterdi onada ben gösteririm e yeter benim annem Sana bişi yapmıyor demi hiç çekemem çekme valla
tarafından
Normalde aramam canım hasta olmuşlar o yüzden aradım aramaz olsaydım yuz verdik astarini istiyor bu saatden sonra nah alsin böle bir insan değildim ilk defa hayatımda bir insandan nefret ediyorum bu kadar çok evlenmeden öncede olayimiz var özür diledi ama ağızdan kalbi hala pis
-Reklam-
0 oy
(127 puan) tarafından
rabbim bizleri dışı lokum içi bokum insanlardan korusun hiç mi Allah korkuları yok bilmiyorum ki
(127 puan) tarafından
en iyisini yapıyorsun canım ezik olani ezerler haberin yokmus  gibi devam et burunları dan getir özellikle kocanın sahip çıkıp korumicaksan niye evlendin ey insan evladı
tarafından
Aynen öyle canım konuşmak neymiş görsünler benim annem daha eşimin arkasından konuşmadı laf demedi ben de dedirtmem biliyorlar ama eşim işte alkislancak insan hala karısı olarak göremiyor
(127 puan) tarafından
Anne kuzusu olan insanların evlenmesine karşıyım ne kendin i yak ne başkasının başını olan elin kızına oluyor onlar bizi öyle gördüğü için öyle yazdım el kiziyiz ya çok şükür benim eşim düzeldi darısı seninkinin başına
tarafından
İnşallah canım rabbim eşimin gözünü düşüncesini açsın inşallah
(127 puan) tarafından
amin canım amin
0 oy
(36 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım hem kocan hemde kaynana tarafından ben bile çok sinirlendim ya 
(36 puan) tarafından
Eşinle sakince oturup konuşmayı deneseniz öyle birimidir acaba, üzüldüğünü yanlış yaptığını artık bir karısının olduğunu saygı duyması gerektiğini falan anlatsan anlar mı sence
(36 puan) tarafından
Sakin ol birde canım benimde eltim arkamdan konuşmuştu gidip onum seviyesine düşeceğime duvarımı ördüm hakkettiği yere koydum kendi içimde bitti olay hiç üzmedim kendimi sende öyle yap canım kimse senden daha değerli değil. Sen bir kadınsın ve çok güçlüsün ❤️
tarafından
Sağol canım anliyacagini sanmıyorum kaç yaşına gelmiş düzgün olsa aile bile artık evlendin oğlum evine yuvana bak der dedikodu yapmaz ha yaptı diyelim eş annesine destek verir gibi konuşmaz bir höt ne diyon dese kimse birşey diyemez eş çok önemli eş karisini ezdirirse herkez ezmeye çalışır ama ben ezdirmiycem sonu ne olursa olsun
(36 puan) tarafından
Hayırlısı olsun senin için canım ne diyelim öfkene dikkat et yeter..
tarafından
Sağol canım temkinli yaklaşırim inşallah Allah razı olsun moral oldu birazda olsa
0 oy
(14,421 puan) tarafından
Hay s...in düşsun senin deseydin
tarafından
Msjlarin ekran görüntüsünü çekip kendime atdim illaki lazım olucak kavga etmesinide bilirim ama soz paylaştım o kadın kendini biliyor görünce morarsin ararsada yüz vermicem hatta acmiycam kızıma bazen kızım diye seviyordu bende ona benim kızım ona birtek ben kızım derim diyeceğim cok bunaldım yani gerçekten yazıklar olsun böyle insanlara Hakkım varsa helal değil
(14,421 puan) tarafından
Zamanını bekliyooon
Amaaan bacım adam ne demiş ....
Sende öyle yap
tarafından
Aynn canım ben yemi atdim o oltaya gelicek ya yarın ya birgün insan olmayı öğrensinler önce
0 oy
(496 puan) tarafından
Göz göre görr oğluyla gelinin arasını açıyo bi salsınlar artık şu oğlanları 
tarafından
Aynn canım amaç o kıskanıyor Allaha havale ediyorum artık
0 oy
(14,065 puan) tarafından
Iyi yönlerini gösterip çürük taraflarını arkaya koyan insanlardan nefret ederim 
tarafından
Bnde canim Allah herkese vicdan merhamet versin

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 342 göst.
4 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Sedadz (947 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 650 göst.
27 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Prensesim56 (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 664 göst.
4 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eylulervam03 (555 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 287 göst.

412,639 soru

12,423,410 cevap

45,339 kullanıcı

Kategoriler

...