0 oy
478 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşimden ilgi beklediğimi nasıl anlatabilirim

20 Cevaplar

+1 oy
(122,990 puan) tarafından
anlatma bazilari anlamaz düm dük yaz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu tarz şeyler duygularla ilgili bence içinizden nasıl geliyorsa o şekilde anlatın 
tarafından
Anlamıyor ona derdimi nasıl anlatabilirim
0 oy
(146 puan) tarafından
Cnm sıkıldığı zaman esime msj atıyom ilgi göster bna diyorum yan yana çalışıyoruz bu ara kafasını kaldırarak gülerek yanındayım daha ne istiyorsun oğlumun annesi 

Dümdüz diyorum vala :)))
tarafından
(146 puan) tarafından
Vala cnm ne diyebilirim ki şimdi hal ve hareketlerine göre nasıl bi karakter ona göre konuş ve yaklaş bn öyle yapıyorum onun bna gelmesini beklemem bn dalıyorum vala konuşmaya velen
0 oy
(10,043 puan) tarafından

Ben direk diom sev beni:D dün hastayım basım ağrıyor karnım ağrıyor senin napabilirim diyo sev beni dedim geblede derim bunu oturur yanıma saçımı okşar 

tarafından
(10,043 puan) tarafından
Anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az. Anlamiyosa ne bilim napilir
0 oy
tarafından
Ben genelde mesajla değil de eve geldiğinde yüzüne diyorum :) karnımı tutarak baban da böyle öküzümsü bir adam işte anneciğim bak bak ilgisiz sevgisiz bak şimdi de çok yoruldum bugün diyecek diyorum ama her zaman diyemiyorum çünkü gerçekten çok çalışıyor el işinde olunca bir orada bir burada tüm günü çöp zaten adamın ayda yılda bir nazlanirim 
tarafından
tarafından
Mesajla da anlamayacak demektir canım kendini boşa yormuş olursun okumaz bile konuşarak anlatamiyorsan başka türlü hiç anlamaz ne yazık ki
0 oy
tarafından
Sohbet edelim mi derim anlar 
tarafından
0 oy
(1,864 puan) tarafından
Sekiz yıldır anlatamıyorum ki sana akıl vereyim 
0 oy
(1,154 puan) tarafından
Erkeklerin bunu açıkça söylemeden anlayabileceğini düşünecek kadar kalbin temiz ne güzel ama anlamıyorlar canikom dümdüz söylesen yine anlamıyorlar 
0 oy
(4,092 puan) tarafından
Yüz yüze anlamayan mesajla hiç anlamaz 
0 oy
(9,625 puan) tarafından
Bugünde beni sevdiğini hissettirdin teşekkür ederim de eger aklı varsa anlar 
0 oy
tarafından

Bir çiçek düşün ama o kadar güzel ki rengarenk insanın baktıkça bakasi geliyor,ama sen onu evine aldıktan sonra ne su veriyorsun ne güneş gösteriyorsun,gel zaman git zaman bi de bakıyorsun ki çiçek solmuş,rengarenk dalları kurumuş ve sen artık ne kadar sularsan sula ne kadar güneş gösterirsen göster artık eskisi gibi olmaz,o yüzden aldığımız çiçekleri vaktinde sulamak lazım is işten geçtikten sonra değil,ayni evlilikte böyledir ilgiyi şefkati her zaman göstereceksin iş işten geçtikten  sonra değil❤

Bunun ekran resmini hamilelerin grubunda biri paylaşmıs çok hoşuma gitti sende oku de belki biseyler dank eder kuzum☺
(374 puan) tarafından
Vayt cok iyimis kiz sagol arada biz de hatirlatalim ven de geçende artik cildirmak uzereydim bu yuzden sonra konustum konustim susmadim soyledim herşeyi yuzune o da cok konusmayi hic sevmez ven inada susmadim dedim ya bu degisecek ya da ben susmayacam oyle de oldu tamam dedi anladi sukurler olsun su an birazdaha iyiyix sukur allaha insallah heo böyle iyi gider Rabbim kimsenin evini huzursuz etmesin ve arkadaslar sizlere onerim saliha erdim in videolari var youtube da kadinlar icin onlari dinleryin
tarafından
Duygusal tarafımı konusturdum kiz sjsjjs☺☺Benim ki xok konuşunca çok sıkılıyor,kahveye dayanamaz günde 4 5 fincan içiyor,kahve yapıyorum hadi bitene kadar sohbet sonra ne yaparsan yap diyorum kahveleri içiyoruz muhabbet sohbet derken onunda hoşuna gidiyor tabi film falan izliyoruz öyle takılıyoruz,sonra da dediğim gibi benim işim olursa onunla ilgileniyorum ona da kendine ayırması ixin zaman bırakıyorum☺
(374 puan) tarafından
Aynem canim en guzeli rabbim bozmasın insallah
0 oy
(1,243 puan) tarafından
Dile getir söyle ben ilgi bekliyorum beni seviyor musun derim konu eğer büyükse oturup konuşuruz beklentin ve istediğin ne ona bağlı
0 oy
(771 puan) tarafından
Mesajla olmaz bence canim birebir konuş
0 oy
(2,126 puan) tarafından
Ben ne mesajda ne aradiginda işlemiyor canm
0 oy
(7,793 puan) tarafından
Açık açık söyleyerek
0 oy
(1,315 puan) tarafından
Benim eşim biraz gerizekalı olduğu için ben direk yüzüne söylüyorum mesaj da yaziyor adam ol azcik benimle çocuğuna ilgilen diyorum valla 
0 oy
tarafından
Anlıycakmıki??
0 oy
(14,429 puan) tarafından
İlgilen lan benle

Bu
0 oy
(14,080 puan) tarafından
Direk msjda ilgi beklediğini yaz anlarsa ne mutlu anlamazsa da yapacak bisey yok bazı erkekler romantizim nedir bilmez odun gibiler mübarek 

İlgili sorular

0 oy
50 cevap 496 göst.
0 oy
68 cevap 881 göst.
8 Kasım 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 617 göst.
0 oy
9 cevap 332 göst.
15 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,932 soru