Yine 6 yaşlarındayim..önceki posttumdaki taciz eden kişinin evine gitmiştik...taciz eden kisinin babası bbenim amcamın oğlunun dayısı olur..
Neyse annen mutfaktaydi .bende yanına gidiyodu ki birde ne göreyim..o adam annemin boynundan öptü..annemde dur yapiyosun gören olucak dedi..o ara ben başladım ağlamaya..ama.nasil.agliyorum..snra.annem.gordu beni odaya.aldilar..ne oldu dedi..dedim seni öptü gördüm dedim..annem susturdu beni .yanlış görmüşsün dedi..hoşgeldin dedi bana tokalastik biz dedi..ben durmuyorum nasıl ağlıyorum..snra.kizlari.geldi..duymuslar dediğimi..onlara uyumuş rüya görmüş dedi annem..sonnra.beni.bahcelerine.goturduler..kocaman bahçeleri vardı .oturttular beni..gördüğüm hayel.oldugunu inandırmaya çalıştılar...o adam.hadi.artik.gidelim.dedi..annem.yok.daha bunun hafızası.dolu dedi bekletiler.beni..
Ben tamam dedim .konuyu kapattılar..kaç defa.gordum.onlari..kapi.arkadasinda buluştuklarini..annem içeri gider..oda.arkasinsan.giderdi..onlara.hic.gtmek.istemezdm..gittigimde.heo gözün.onlarin üstünde olurdu.kisa.sure.sonra.baska.sehire.tasindik
İki yıl önce.o.adam.buraya geldi annemlere tatile..anneme dedim.ki.bu adamı.sebebini bilmiyorum.ama.hic sevmiyorum.dedim.annemde kuccukken hoşgeldin diye tokalastik sende.kiskandin.dedi..hatirlamiyorum.hic.dedim..o zmaanlar çocuk aklı neden söylemedim sustum blmiyorum..bir insanda.bunu nasıl söyleri..kime.soyler..