Kizlar eltim calisiyo kizida 1.sinifa gidiyo ve bana birakiyo bnmde 4 tane cocugum var napmsliyim eltimle aram da fazla iyi degil
Nedemek ne yapmalıyım bakaamm diyeceksin benim eltimde çalışıp cocugu sana birakacam dediydi esi ile kotuydu anamla sen bakar oara veririm dedi bende hayir ben bakamam cocuguna hasta olursun vs neyse dedim esi aldatiyo gitsin limon satsin sen ne diye calisacan deidm
Bu kendinden ne kadar ödün verdiğine bağlı kızı okula gidiyordur muhtemelen 3 te 4 te okuldan geliyordur 5 tede altın geliyordur allah rızası için 1 2 saat sende durmasının aranız iyi olmasada sakıncası yoktur bence.. ama sabahtan akşama kadar rendeyse ve ev işine engel oluyosa çocuklarına zaman ayırmana engel oluyosa bunu konuşabilirsin eltinle
Zaten aran iyi değilmiş neden bakasın ki madem çalışıyo bakıcı tutsun
Bakma canım madem çalışıyor aylık sana para versin. Ohhhh n e güzel cocukalrinin kahrını sen cekk parayı o kazansinn. Yarın birşey olduğunda da sen bakamadin beceremedin lafı olur. Evlendikten sonra annende olsa babanda olsa mesafeli olcaksin. O zaman herkes herşeye cesaret edemez. İnsanlık namina arada bakrsin ama çalışıyor sende çocuk onun çocuk bide 1.sinif anne ilgisi şart.sana güvenerek mi yapmis. Haksızlığa tahamulum yok.
Dadısı ol parayla bak canım istersen bilemedim ki
Heeeeerseyi gectim bi cocugun sorumlulugunu nolursa olsun almam hadi sendeyken bisi olsa al basina belayi hobaaaa aklim cikar emanetten valla kndi cocugumla ilgilenmem onla ilgilenirim buda hic hos bisey degil bi kac kere yada mecburi durumlarda olsa neyse ama hergun hergun ben yapamazdm
Senin fikrini sormadan böyle birşey yapmasi ilginç tatlı dille şöyle bakmak istemedigini
Cevaplara bakıyorum da o kadar kötüleşmiş ki insanlar ya nolacak 4 çocuğa bakıyorsun zaten eltini her ne kadar sevmesen de küçük bi.çovuk ne zararı olabilir ki 4 çocuğunun içinden o mu battı gözüne çocuklara masum ne yaşanırsa yaşansın onların bi suçu yok o kadar da yükü ağır gelmemeli insanlığımızı kaybetmeyelim ya benim komşum var ben onun çocuğuna bile bakıyorum yeri geldiğinde . Günah ya nereye gidiyor vicdanlar. Elin için değil Allah için bakacaksın ki ekstra bişi yapacağını da düşünmüyorum. Çocuğuna yemek korsun oda yer nasibi kadar
Bence bunu söylemelisin kendininde 4 cocugun varmis sonucta kendisi dusunmesi lazimda iste..
Anlamıyorum iyi değilse aranız niye bırakıyor ki??
Bırakmasın canım insan bi tane kendi öocuguyla baş.edemiyo sen 5 çocukla nasıl uğrascaksın yazık günah sanada
411,984 soru
12,402,631 cevap
44,485 kullanıcı