0 oy
248 göst.
Diğer kategorisinde (534 puan) tarafından
Kaslarım iyice adile naşit gibi oldu dayanamıyorum çıkınca alıyorum uzatamıyorum uzatmak istiyorum ama esmer tenli olduğum için çıkan yerler çok kötü duruyor tam uzaması anca 1 ay 2 ayı bulur nasıl yapayım ya

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla ablam bi sure oyle dolasti karman cirman di onunkilerde sanki ince kalemle cizilmis ip gibiydi uzatti iki ay almadi en sonunda istedigi sekli aldi benimkilerde mubarek yay gibi masallah diyim de :)
-Reklam-
0 oy
(5,107 puan) tarafından

Otomatik kendinden uzun esim kesinlikle izin vermiyor alamama kalın kaslı kıllı kadriye gbi dolanıyorum dermişim uzun hic almadim canim ama kaslarım sekillidir

image

(534 puan) tarafından
Masallah güzel canım kaslarım benimki incecik
0 oy
(14,067 puan) tarafından
Bence biraz elleme kaşların tam uzasın kalinlassin öyle al yoksa artık çıkmaz badem yagi kullan bide 
(534 puan) tarafından
Dayanabilsem almiycsm ama duramıyorum ki
0 oy
(580 puan) tarafından
Bende beyaz tenli kumralım 1 hafta almazsam recep ivedik gibi dolaşırım. 3 günde 1 almam lazım aşırı fazla 
0 oy
(929 puan) tarafından
Hiç almam ve aldırmam alınmış gibi zaten aile yapımız kaş iyi 
0 oy
tarafından
Kız ben beyaz tenliyim almayınca asıl beyaz tenlilerde kötü durur. Doğumdan sonra asiri söküldü üç dört ayda bir kuaföre giderim. Gitmediğim zaman kendim alirim. Vazelin sür kaslarına temiz rimel fırçası ile sabah akşam hiç dokunma kusturursen gelmez. Badem yağı da kullan. Baktın hiç gelmiyor mikroblading yaptır. 
0 oy
(3,147 puan) tarafından
Uzadıkça kaşlarını doldur şekilli durur hiç olmasın badem yağı e vitamini filan al çabuk uzasınlar geceleri sür miiisss benimkilerden incelmişti ben almamıştım kaş pomadı kalemi vs ile doldurduğum için sıkıntı etmedim şimdi gene uzatıyorum kuaföre gidicem diye 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 373 göst.
30 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde nehir2020 (1,142 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 65 göst.
17 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Rtyww (1,501 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 190 göst.
10 Eylül 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Simay Beytullah (1,378 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 168 göst.
17 Mayıs 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,009 soru

12,369,340 cevap

42,265 kullanıcı

Kategoriler

...