Kızlqr sizinle paylaşmak istedim psikolojim bozuldu resmen dün oğlumun doğum günü vardı annemler ve kaynım la eltim gelmişti sadece başka kimse yoktu kaynanmlar köyde oldukları için gelmediler neyse akşama kadar hazırlık flan yaptık baya akşam da kutladık sorunsuz bir şekilde babamın işi çıktı gitti o erkek kardeşimle beraber kaynım eltim ve eşim de onların evine gittiler yan yana oturuyoruz zaten bn annem ve kız kardeşlerim kaldı neyse topladık flan çay demledim çay içecez bnde kız kardeşime git getir içeriye dedim annemle lafa dalmışım tam o esnada 2 kız kardeşim ve oğlumun bağrışma sesleri hamileyim bide varya kalbim durmak üzereydi oğluma Bi şey oldu diye salona koştuk hep beraber bide ne göreyim büyük çay demliği her 2 kız kardeşimin üstüne dökülmüş oğlum da orda ama varya kalbim durmak üzereydi Bi kardeşimin yüzü diğerinin de göğsü yandı ikisi de çok kötü eşimi flna çağırdık işte su döktük evde ilaç vardı onu sürdük baktık olamayacak babamı da çağırdık zaten annemler bize çok yakın babam geldi hastaneye götürdüler flan ilaç yazmışlar ikisi de şuan çok kötü yaraları var olayım şokundan çıkamıyorum hepsi nazar yemn ederim ki eltim olacak gerizekalı ailemin hediyelerini görünce gözleri nasıl açıldı Bi fotoğraf bile çekmedi iyi ki doğdun bile demedi pastasını yiyip kalkıp gitti Allah kimsenin başına vermesin eşimle kendimizi çok kötü hissediyoruz gözümüze uyku girmedi bizde öyle oldu diye