0 oy
240 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (310 puan) tarafından
2.5 yaşında ve 3 aylık kızım var kafayı yememe az kaldı sizde de böyle olan var mı ufak kızım çok mız mız buyukde onu gördükçe o da yapiyor

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimde 5 yaş oğlan 1.5 yaş kız. Ben bayadir yemiş durumdayım :)
(310 puan) tarafından
Bende geliyorum o ekibe hızlı ve süratli şekilde
-Reklam-
0 oy
(8,019 puan) tarafından
Benim oğlum 3 yaşına girecek aralıkta ben bu durumları yaşamak istemediğim için 1 sene daha beklicem çocuk bakmak zor iş 
(310 puan) tarafından
Bedenim o kadar yorgun değil  hatta hiç degil ama ruh sağlım hiç iyi değil gibi hissediyorum biri çok mız mız diğeri de ona özeniyor
(8,019 puan) tarafından
Öyle olur zaten daha çok küçükler benim oğlum tek olduğu halde çok mizmiz bu yaşlardaki çocuklar genellikle mizmiz oluyor kendi benliklerini yaratıyorlar
(310 puan) tarafından
Aynen öyle bebekten çok diğer kızıma odaklıyim emzirirken bile tek elimle oyunlar vs yapıyorum
(8,019 puan) tarafından
Iyi yapiyosun valla bebeğin aklı ermez ama büyüğün aklı erer kıskanmaması için yaptığın çok doğru
(310 puan) tarafından
Evet kiskancagini biliyorum öncesinde ben sürekli onunla çocuk gibi oynardım şimdi de bebek kendi başına veya uyudugunda aynıyız emzirirken de tek elimle ne yapabilirsem resim veya kendi parmaklarimla sayı saydirmayi vb seyler
0 oy
(279 puan) tarafından
8 yaşında oğlum var kendi halinde takılıyor 4 aylık bebeğim çok mız mız onuda sakinleştirmeye çalışıyorum durumum bu 
(310 puan) tarafından
Yaşı büyükmus sizinkinin o da size biraz yardımci olur kendi halinde olmasi büyük bir yardim
0 oy
(5,125 puan) tarafından

Biri 4 yaşa bir kaç ay kaldı biri 7 aylık, 

Kafa diye bişey mi varmış:'(

(310 puan) tarafından
O duruma az kaldı
(5,125 puan) tarafından
Büyük kızına da vakit ayırmaya çalış etkinlik bişeyler yapın evi boşver ev toplanır bir şekilde
0 oy
(1,232 puan) tarafından
Bendede 3 tane canm 7 yaş 4 yaş ve 10 aylık Allah sabırlık versin zor ama alışıyor insan
(310 puan) tarafından
Alisiyoruz ama lohusluk deprosyonunu daha atlatamadim
0 oy
(672 puan) tarafından
Az kaldı cnm peşindeyim 3 aya kadar ikinci geliyor. Artık evde huniyle dolaşacağız 
(310 puan) tarafından
Davul da calariz bu gidişle
(672 puan) tarafından
Aynenň grubumuzu kurariz
0 oy
(6,938 puan) tarafından
Valla aynı durum bende de var ve benim kiler biri 19 aylık diğeri 42 günlük büyük kızım çok hareketli yerinde durmuyor her yeri karıştırıyor bebeğe rahat etmiyor 
(310 puan) tarafından
Evet çok zor sizinki bizimkinden daha yakınmıs Allah'ım sabır versin
(6,938 puan) tarafından
Amiiin cümlemizle canım
0 oy
(389 puan) tarafından
Ben canım kendime psikolog bile araştırdım benimde kızım 2.5 oğlum 3 aylık olucak 22 snde bazen delirecek oluyorum öfke patlaması yaşıyorum resmen kızım oyun istiyor evde yemek bekliyor bebe ağlıyor, misafir geliyor ah bitmiyor çilem sadece ilerisi için kendimi teselli ediyorum ileri de rahatlıcan derya diyorum 
(310 puan) tarafından
Aynen bende sırf onu düşünüyorum ileride biri 8 biri 10 yaşadığı zaman dünyalar benim diyecegim
(389 puan) tarafından
Aynen valla Allah yardımcımız olsun benim annem yakın çalışıyor ama kardeşlerim bekar yakın geliyorlar ama bi yere kadar onlarda bıktı artık bana demiyorlar ama hissediyorum :) okullarda açılıyor daha yardımcı olamazlar ben kalırım tek
(310 puan) tarafından
Valla ben de annemin yanindaydim gelince kocaman bir boşluk oldu

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 899 göst.
0 oy
10 cevap 400 göst.
2 Eylül 2019 Aile & Aşk kategorisinde ÖmerinAnnesi_06 (230 puan) tarafından soruldu
+2 oy
34 cevap 570 göst.

411,070 soru

12,373,355 cevap

42,603 kullanıcı

Kategoriler

...