Önceki postlarimda yazmıştım önceden kaynanamla aralarında promblem.olmustu büyü mevzuları yuuznden eşim buldukları hoca ile onun yanında konuştu yalanladı eltimi ve ailesini biz öyle bişey demedik diye o günden sonra bana soğuk yaptı eltim o öyle yapınca bnde istemsizce çektim kendimi bellidi bana soğuk yaptığı sonra ailemin yanına gittim bu Heprten değişti hergun laf sökücü seyler paylasiyor ama sürekli resimlerimi begenmemeye başladı bnde onun durumlarını sona aldım gormemek için laf soktuğu için neyse ben evime geldim bı tiplumda yan yana geldik vebana dediki sen ailene giderken bana demedin benim kaynana ile sorunlarım.oldu sormadın flan dedi ben çıldırdım ne diyorsun sen ya sen kaç kere giderken söyledim baanada ben soylicem dedim kaynana ile olan şey sizin aranızda ben karışmam bu yuznden sana neden soğuk yapicam ya dedim baya konuştuk neyse o günden sonra bu yine devam etti ama sürekli benim için kişiliğine kadar şeyler yazdı ben engelledim bunu dahada kudurdu kızlar 10 gün önce ailecek piknik yapıldı oda vardı annesi ile annesine selam verdim ban sana çok kiriginim dedi bnde dedimki bende size kırgınım bı büyüklük yapamwdiniz dedim o günden sonra sinir oldum ya bir lafım olmadı bir sözüm olmadı kız bana düşman oldu ve herzaman yaninda.oldum onun çok kavgaları olurdu hep kardeşlerim gibi gördüm herzaman yaninda oldum savundum her anlamda bunlaei düşününce kendime kızıyorum haketmemis diyorum ne geliyorsa başıma iyiligimden geliyor şuan bana nisbet yapmak iciin kendini parçalıyor ama o kadar rezilligini gördüm neden bana birşeyleri ispatlamwya çalışıyor eşimin babasida gelip giidp bana diyor konuş diye onada kizdim bana gelip biseu söyleme diye ama çok kızıyorum kendime insan olmayan birine insan gibi davrandigim icin