0 oy
364 göst.
Diğer kategorisinde (1,227 puan) tarafından
Valla bıktım artık iyiyken söylesem anlamyor kötüyken zaten söylemyrm bir adam niye isten gelip kıyafetini degistirmez öyle oturur her yere ki hele ki şu dönemde daha dikkat etmek gerekirken 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cnm güzelce uyar benim eşim kapıdan girdiği gibi değiştirir ve o kiyafetjeri kirli sepetine atarim
(1,227 puan) tarafından
Yok canm anlamiyor guzelliktende kızmaktanda
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşimin normalde yaptığı ilk iş kıyafetlerini çıkarmak olur üstelik evden arabaya binip işe gidince çıkarıp dolabına koyduğu halde, geçen gün iş yerinde giydiği kıyafetle gelmiş bende yemek yapıyordum, bir de üzerine bir güzel yatmış koltuğa. Baktım o kadar sinirlendim ki ama sonra sustum demek ki dedim o kadar yorgun ki iş yerinden bile böyle gelmiş. Yanına geçtim aşkım üzerindekiler çok kirli çıkarsan daha iyi olmaz mı çocuk da yanına geliyor ya hani dedim  haklısın çok yorgunum dedi kalktım ben çıkarttım. Sürekli her gün öyleyse bir iki kere de sen çıkar üzerindekileri 
0 oy
tarafından
Yakında kurtlanir akli öyle gelir başına 
0 oy
(2,529 puan) tarafından
Benim eşim evden şubeye gidene kadar giyer kiyafetini sonra kamuflaj giyer sabah gelirken tekrar kendi kıyafetini giyer taş çatlasın 1 saat üzerinde duruyor yani. Ama gelir gelmez hemen çıkarir şort tişört giyer öyle oturur. Belki eşin çok yorgun geliyorsa hali kalmıyordir
0 oy
(1,843 puan) tarafından
Aynı eşimi anlatmışsın oda öyle useniyor iki adım atıp üstünü değiştirmeye
0 oy
tarafından
Eşim Pazarcı eve geldiğinde  ayak uçlariyla kendini banyoya atar duş alır öyle yemek yer nadiren çok yorgun olursa ayaklarını yıkar üstünü değiştirir uyur saçı yağlı hemen kokuyor diye bende sabah yastık kilifını yıkarim 
0 oy
(25,196 puan) tarafından
O değilde sanki başkasının eşini sordun herkes benim eşim şöyle diye girmiş konuya:D 
0 oy
(14,741 puan) tarafından

Bence sen eşyalarını hazırla hadi aşkım gel değiştir üstünü de :)

0 oy
(279 puan) tarafından
İlk güzelce uyarırım anlamazsa kızarım tepkili davranırım sadece pandemi dönemi değil normal hayattada dışarıdan gelince kıyafetler kirli sepetine atılır 

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 237 göst.
28 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (754 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 239 göst.
21 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 96 göst.
9 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,059 puan) tarafından soruldu

411,364 soru

12,382,832 cevap