Eşimi cok seviyorum onunda sevdiğini hissediyrm ama ikimizinde sınırları var eşiz diye ağzımıza geleni sayamayız yada her şeye karışamayız
Gerçi o eşimle tanıştığım zaman 15 yaşındaydım ama hiç peşinden koşmadım hep eşim benim peşimden koşdu 2 buçuk sen boyunca hemde bu kadın içinde erkek içinde fazla olunca çekilmez bi hal alıyo herşeyi dozunda bırakmak lazım ne kadar çok bunaltırsa karşı tarafın da daha çok yapası gelir
Bence bu işlerde taktik işe yaramaz ya da bir noktaya kadar yarar. Stratejiyle yürüyecek bir şey değil aşk/sevgi ilişkisi. Seversin, içinden geleni yaparsın, karşındaki bunu anlayan ve buna değecek biriyse güzel şeyler yaşanır ve güzel devam eder. Tam tersi bir insansa zaten ağzınla kuş da tutsan, kaçsan da kovalasan da fayda etmez. Ben burada yazan süründür nazlan vs olaylarına hiç anlam veremiyorum o yüzden. Biri bana öyle yapsa tahammül edemezdim bunun sevgiyle ilgisi yok bence. Seven katlanır vs çok ağır bir söylem. Seven katlansın tamam da 300bin düğün borcuna ne bileyim sevgilisinin her dakika tribine, bağrış çağrışına, her şeyini kontrol etmesine hangi sevenin kalbi dayanır. benim dayanmaz şahsen )
Kacacaksin ama kacarken ara sira arkana gul yapraklari atacaksin ki kostigu yol guzellessin daha da kovalayasi gelsin
1,489,169 soru
24,340,646 cevap
346,034 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın