+1 oy
177 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
Kızlar bebeğım 50 günlük uyumuyor anlmyrm sebebni sizinde bebeleriniz böyle mi doyurmama ramen agzni şaprdtyo elini emiyor

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doyduğundan eminsen gazını cıkar kuzum
(2 puan) tarafından
Gaz damlası verdim belini oyuşturdum duş aldrdm napsam bilmdm kendim de o kadar uyksuzm anlatamam
-Reklam-
0 oy
(713 puan) tarafından
Gqzi vardır muhtemelen cnm ondan uyumuyordur
(2 puan) tarafından
Belkide ama napsam bilmdm gaz damlası falanda verdim
(713 puan) tarafından
Canm yemeklerine kimyon kullan bir süre yediklerine dikkat et maalesef bir kaç ay  böyle uyumaz tam gaz dönemi geçmiş olsun
(2 puan) tarafından
Çok sağolun yapcm
0 oy
(9,108 puan) tarafından
Beni anlattın resmen. Benim bebeğim de 55 günlük. Banyo yaptırdım emzirdim altını değiştirdim masaj yaptım ama uyumuyo. Uykuya dalıyo gibi. 3 dk sürmüyo uyuması. Gazını da alıyoeım sürekli. Göz kapaklarım isyan ediyo. 
(1,842 puan) tarafından
Sürekli değil de arada ses açabilirsin işe yarıyor süpürge sesi , yağmur sesi falan .
(9,108 puan) tarafından
Youtobe tan beyaz gürültü açtım ama bana mısın demedi. Çok huysuz. Bir yeri mi ağrıyo anlamadım. Zırıl zırıl ağlıyo :(
(1,842 puan) tarafından
Gaz sancısına benziyor biraz ya . Ama sen daha iyi anlarsın ilk zamanlar aşırı gazlı oluyolar , anlamakta çok zor . Gecicem hepsi inşallah
(9,108 puan) tarafından
Nasıl çıkarabilirim gazını. Masaj yapıyorum sırtını pışpışlıyorum anlamadım ki. Ben de çok yoruldum çok yorgunum. İki gündür hiç bir işimi göremiyorum.
(1,842 puan) tarafından
İlk başta biraz karnını ovala sonra Ayaklarını karnına doğru çek , uzat , çek ,uzat . Bir videoda izlemiştim o şekilde 20 kere yapınca çıkarıyordu bende öyle uygulamıştım gerçekten çıkıyordu ama daha çok vardı yine ağlayıp duruyordu benim ki . Ama o yöntem işe yarıyor pat pat çıkıyor
(9,108 puan) tarafından
Valla internette izlemediğim doktor bakmadığım video kalmadı. Şu egzersizleri de yaptırayım bakalım. İnşallah rahatlar yavrum. Teşekkür ederim güzel cevaplarınız için.
(1,842 puan) tarafından
Rica ederim inşallah iyi gelir ♥️ iyi geceler ♥️
(2 puan) tarafından
Allah yardm etsin bize
0 oy
(1,842 puan) tarafından
Sürekli ıkınıyor mu ? Gazdır bence benim oğlumda öyleydi asla uyumazdı . Süpürge araba sesinde falan uyuyolar gazlı bebekler genelde . Sonuçta uyku da çok önemli . 
0 oy
(14,421 puan) tarafından
Ay kuzum ya kıyamam

Omzuna yatır sırtına vur cnm bilirsin zaten

En etkili gaz çıkarma yöntemi

Birde bebeğini sırt üstü yatır,bacaklarını karnına doğru bastır bir kaç kere bu da işe yarar

Mutlu uykular
(2 puan) tarafından
Uyuyor 2 dk sonra aglyo anlymdm
0 oy
(135,797 puan) tarafından
doydugundan eminsen gazini atmasini sagla kabiz degil demi
(2 puan) tarafından
Yok değil canm
0 oy
(250 puan) tarafından
Beyaz gürültü aç YouTube dan kucağına al pispisla uyur inşallah 
(2 puan) tarafından
Uyuyor memede koyuym 2 dk suryo
0 oy
(47 puan) tarafından
Beni ki de öyleydi canım doymadığını farkettik mama takviyesi yapınca deliksiz uyudu
(2 puan) tarafından
2 gündür böyle doyuyor eminim
(47 puan) tarafından
Bilemiyorum o zaman canım

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 205 göst.
19 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sefillerrrr (1,274 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 236 göst.
0 oy
4 cevap 195 göst.
17 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayazmoms (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 134 göst.
17 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayazmoms (102 puan) tarafından soruldu

412,184 soru

12,408,362 cevap

44,709 kullanıcı

Kategoriler

...