Selamün aleyküm öncelikle kızlar . Dün gece beni uykumdan eden bir olay yaşadım ya da tartışma diyelim . Geçen ay aşure yapmıştım duruma atmıştım burda bir tanıdığım abla var 1,2 ayda bir gelir gider ben pek gidemem çocuktan dolayı . Neyse o gördü çok güzel görünüyor dedi bende sağol abla buyur gel payını ayırdım dedim . Neyse evvelsi gün geldi yedi . Bir hafta sonra da o yapmış bana getirdi . Olay şu kızlar yeni gebeyim hastaneye gitmiştim eve geldim komple üstümü değişip makinaya attım kıyafetim kalmadı atletle kaldım üstüne de babam aradı açmak zorunda kaldım sonra duşa girerim diye düşündüm .babamla konuşuyordum o da bana mesaj yazmış ben geliyorum aşure yapmışım diye inanın hiç görmedim mesajını . Neyse babamla konuşunca yere düştü bbagirmaya başladı belim diye çok telesalandim bir an sesi gitti . Neyse o sırada kapım çaldı bir baktım o abla şaşırdım tabi haliyle .bir dk abla kıyafetim müsait değil giyinip geliyorum dedim . Kapıyı açtım aşureyi aldım çok teşekkür ettim Allah kabul etsin dedim sonra bir şey demeden gitti . Babamı aradım aklım onda kaldı belim kan topladı falan dedi üzüldüm hastaneye gitmişti . Sonra tekrar mesaj olarak yazdım abla sağol Allah niyetini kabul etsin diye bir şey yazdmadi görüldü attı sadece işi vardır unutmuştur diye düşündüm dünde cuma mesajı attım cevap yazmadi nasılsın abla nasıl gidiyor dedim yine görüldü atti çıktı abla noluyor dedim işin var herhalde dedim yine çevrimiçi görüldü attı durum paylaştı çıktı abla hayırdır noldu bir kabahatim mi oldu dememenle beni azarlar gibi ben geçen kapına geldim beni eve davet etmedin kapıyı hemen acmamissin üstünü benim yanımda da giyinebilirdin terbiyezlik yapmışsın yok ben sana insanlık yapmışım sen insan değilmişim nankör falan dedi . O an ellim ayağım titredi resmen çok üzüldüm duyduklarima ama kusura bakma ama insanlar bazen müsait olmayabiliyor düşünemiyebiliyor dedim . Babamla ilgili bir haber duydum üstüne de sen gelince affaladim dedim düşünmemisim dedim . Biliyorsun beni dedim öyle bir insan değilim .yok ben seni anladım terbiyesiz insanlarla nasıl bunca zaman konuşmuşum falan dedi abla dedim terbiyesizlik asla yaptığımı dusunmuyorum eğer uzduysem seni yine de hakkını helal et özür dilerim dedim ve bunu 4, 5 kere söyledim ama yok bana diyorki sen kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun sus uzatma falan . İnanın yanlış mı yaptım niye bu şekilde tepki aldım ki ? İnsanlar bazen dusunemiyor bu sucmu kızlar bunları neden duyayım ki yani ? Gece boyunca aklımda empati kuruyorum ama yine yok yani suçlu hissetmiyorum kendimi yanlış yaptığımı dusunmuyorum siz ne diyorsunuz bundan sonra nasıl davranmalıyım ? Uzun oldu hakkınızı helal edin kızlar okursanız çok çok sevinirim. Bu arada bu söylediklerinin bir kısmı daha beni kıracak şeyler yazdı inanın şaştım kaldım...