0 oy
385 göst.
Diğer kategorisinde (3,806 puan) tarafından
Böyle bi post açacağım hic ummazdim . Burda  babam vefat etti postlarini da okudum ama ayni postu açmak istemezdim düşünmezdim . Ah benim babam bütün gücüm kuvvetim hevesim gitti onunla.  Yaşayan anlar gün geçtikçe daha da çok insana koyuyor yokluğu . Gunleri şaşırdım gecemi gündüzumu şaşırdım.  Geçer mi bu acı.  Çocuklarımı dedesiz bıraktı.  Nasılda severdi onca torunu arasinda canını vericekcesine severdi . Kızımın dedesinin boynuna sarılıp ay dede çok tatlısın deyip defalarca öpmesi.  Babamın yavrum demesi sarılması.  Nasil bi acidir bu. Sanki koca dünya da yapayalniz kalmis gibiyim. Tarifi yok . Hem hic yaşamamış gibi hem heran gelecek gibi . Canim yaniyo . Insanin içi acirmi insanin içi yanarmi .bu nasil bi duygu nasil bi durum nasil sey böyle.  Rabbimin taktiri herşey evet . Bilmiyorum artık hiçbirşey bilmiyorum koca bi boşluk koca bi yalnizlik

17 Cevaplar

0 oy
(365 puan) tarafından

En İyi Cevap

Enes b. Malik radıyallahu anhtan:  Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem: “Bu gece bir oğlum oldu. Ona babam İbrahim’in ismini verdim.” buyurdu. (Daha sonra Enes) hadisi (n geri kalan kısmını da) riva­yet etti. (Enes, devamla şöyle) dedi: “Ben (bir süre sonra) o çocuğu Resûlullah’ın huzurunda can verirken gördüm. (O sırada) Resûlullah’ın gözlerinden yaşlar boşandı da (şöyle) buyurdu: Göz yaşarır, kalp üzülür, fakat biz Rabbimizin razı olacağı söz­lerden başkasını söylemeyiz. Ey İbrahim biz senin (ölümün)le gerçek­ten üzgünüz.” Allah’ın aldığı ve verdiği her şey Allah’a aittir. Her şey Allah katında belirlenmiş bir müddet, bir ömür iledir. Hepimiz birgün öleceğiz kardeşim senin ona dua onun adına yaptığın her hayır ona rahmet olarak dönecektir .. insanın amel defteri evlatlarında kapanmaz hep ordan ona sevap olarak geçecektir .. rabbim bütün ölülerimiz bizi cennet ehlinde rabbimizn bizden razı olduğu topluluk olarak huzuruna çıkarız inşalalh 

-Reklam-
0 oy
(4,694 puan) tarafından
Başın sağolsun canım 
0 oy
tarafından
Başın sağolsun cnm
(3,806 puan) tarafından
Sağol:((((
0 oy
tarafından
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah Allah sabır versin 
(3,806 puan) tarafından
:(  amin amin amin
0 oy
tarafından
Keşke sana geçer unutursun diyebilsem ama o acı hiç bitmeyecek sadece sen o acıyla baş etmeye alisacaksin Allah sabrını versin
(3,806 puan) tarafından
Amin :(
0 oy
(2,281 puan) tarafından
Rabbim sabır versin kardesimm :( ates dustugu yeri yakar ama olüm kötü olsaydi PEYGAMBER efendimiz tadarmıydı :( allahımm peugamberimize komşu eylesin gunahlarini affettsin sanada çok buyuk sabir versinn ablanada anet okumak istemiyorum ama ona yakin ne varsa o olsun 
(3,806 puan) tarafından
Amin amin amin
0 oy
(3,354 puan) tarafından
Mekabu cennet olsun inşallah Rabbim sizede sabır versin
(3,806 puan) tarafından
Amin.....
0 oy
(14,902 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin baba arkanda yaslandigin dağ oluyor. Ben yaşarken tadamadim en azından anıların felan var 
(3,806 puan) tarafından
Amin...
0 oy
(669 puan) tarafından
Rabbim sabır versin canım başınız sağolsun :( insanın sevdiklerini kaybetmesi elbette çok üzücü ama elimizden bişey gelmiyo ne yazikki :(
(3,806 puan) tarafından
Amin....
0 oy
(826 puan) tarafından
Basin saolsun canm  mekani cennet olsun
(3,806 puan) tarafından
Amin....
0 oy
(1,332 puan) tarafından
Mekanı cennet olsun  Rabbım senin de acını hafifletsin 
(3,806 puan) tarafından
Aminnnnnn..
0 oy
(2,657 puan) tarafından
Bende aynını geçen sene yaşadım insan nefes alamaz hale geliyo ama sizin en azından çocuklarınız var ben 2hafta arayla önce bebeğimi sonra babamı kaybettim acı geçmiyo evet ama insan zamanla alışıyo Rabbim gidene rahamet etsin bizede sabrını versin inşallah
(3,806 puan) tarafından
Aminnnn
0 oy
tarafından
Basin sagolsun canim benim Allah sabir versin...
(3,806 puan) tarafından
Sağol......
0 oy
tarafından
Rabbim rahmet eylesin sabır versin inşallah canım benim babam ben 14 yaşındaydım vefat etti aylarca gözümün yaşı kurumadi gece yorgan altinta öldüğünün 3 gününden sonra hep rüyama geldi kızım ben ölmedim diye söylerdi  
0 oy
(14,068 puan) tarafından

ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun kuzum ölüm böyledir işte bir varmış bir yokmuş yüreğin yanar için kan ağlar ama giden geri gelmez :'(

0 oy
tarafından
Basın sagolsun canım. Mekanı cennet olsun. 

Bana söylendiği zaman kızardım ama zaman. Zamanla acın hafifliyor. Sonra özlem kalıyor içinde...
0 oy
tarafından
Rabbim sabır versin mekanı cennet olsun 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 365 göst.
29 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Hacerhale (334 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 188 göst.
7 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mavisu34 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 137 göst.
3 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Karagoz2525 (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 413 göst.
1 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde garipkus9 (134 puan) tarafından soruldu

412,017 soru

12,403,281 cevap

44,516 kullanıcı

Kategoriler

...