Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_9542689edf7e08076c746e10a2bf0366, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Gebelik yaşı bilgi lütfen-Diğer
0 oy
124 göst.
Diğer kategorisinde (49 puan) tarafından

Merhabalar hanımlar benim hikayem çok uzun aslında şöyle başlayayım şu an 24 haftalık gebeyim herşey normal gidiyordu taki 12 haftalık olduğumda başka doktora görünüp bana 25 haftalık bebeğin ultrason kağıdını gösterene kadar anlayınca apar topar başka bi doktora gittim oraya 3 gün arayla gittim ve bebeğim 5 gün geride çıktı neyse normal dedik ikili test yaptım herşey normal başka bi doktora göründüm kendi doktorumu bulamayınca göründüğümde de bana üçlü haftan gelmiş yapalım mı dedi neyse yaptırdım o sırada eşim askere gitmek üzereydi sonuçlarımı eşim askere gittikten 1 gün sonra aldım ve ntd değeri 1/50 çıktı doktorum bebeğin engelli doğum evine git dedi gittim bana amniyosentez önerdi yaptırmadım ve herneyse kabul ettim daha sonra başka doktora gözüktüm haftam 20+4 tamı tamına söyledi daha sonra kendi memleketime geldim ve eski doktoruma 3 hafta sonra randevu buldum ve gittim bebeğim gittiğimde 23+1 olması gerekirken bana 21+3 haftalık dedi ama ben 3 hafta önce gittiğimde bebeğim 20+4 tü nasıl olurda kalbi çok iyi atan kan akışında sorun olmayan bebek 21+3 haftalık olur hangisine inanmam gerekiyor doktor bir sorun yok dedi sizce ultrasonda sorun olabilir mi daha önce başkasının bebeğini 12 haftalık bebek için 550 gram yazmıştı sizce napmam gerekiyor eşim askerde ve olan bitenden haberi yok 

1 cevap

0 oy
tarafından
Canım benim doktorum bana bebeğin iki hafta önde gidiyor kafası çok büyük 3650 kilosu olacak dedi.  ultrason cihazi fazla olcuyor olabilir mi dedim en fazla 100 Gr oynar ki belki daha fazla bile çıkabilir dedi. Bende korktum diyet uyguladim bebek kilo almasın diye . 40 haftalıkken sezeryan ile doğum yaptım bebe bı dogdu 3200 minnacık bı gorsen 49 cm boyu başı 34,5du doktorun söylediğiyle alakası yoktu bana kocamana bebeğin olacak demişti zaten doğumdan sonra sisi indi 3 kiloya düştü. Kontrole gittiğimde söyledim.  Söylediğiniz şeylerle bebeğimin arasında dağlar kadar fark var gidin cihazınızj değişin dedim ilk defa başıma böyle geldi dedi. Sen doktorların her dediğine bakma hepsi ayrı bişey diyor. Yaşınız kaç amniyosentez önerdi size
(49 puan) tarafından
17 mayıs 7+3 haftalık yazıyor
tarafından
Yanlış hesaplamadim ise 22+5 hafta çıkıyor
(49 puan) tarafından
Uygulamada 24+2 diyor geç döllenme mi acaba nerdeyse 2 aylıktı öğrendiğimde beta ise 1190 dı
tarafından
Olabilir canım sen doktora götür. İlk ultrason kağıdını
(49 puan) tarafından
Aynen öyle yapayım teşekkür ederim canım Allah razı olsun senide yordum
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 575 göst.
24 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Mryss (228 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 585 göst.
3 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sinem.Arel (61 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 202 göst.
15 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde ozlem4141 (551 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 87 göst.
10 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Amour (1,020 puan) tarafından soruldu

413,912 soru

12,458,396 cevap

46,588 kullanıcı

Kategoriler

...