0 oy
759 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,308 puan) tarafından
Kızlar eşleriniz akşam dışarı çıkıyor mu. Benimki çıkmak istiyor çünkü bütün arkadaşları dışarda evli çocuklu olanlar. O yüzden sen evli çocuklusun çıkma diyemiyorum. Haftada iki üç defa çıkmak istiyor akşam çıkınca da gece 2 de falan geliyor. Nereye gittiğini biliyorum kahve ya da play station oluyor genelde. Ama ben istemiyorum çıkmasını 4.5 aylık bebeğim var zor bir bebek bütün gün evde tek başıma ona bakıyorum temizlik yemek yapıyorum akşam gelince eşimin destegine ihtiyacım oluyor hem bebekle ilgileniyor hem sohbet etmek iyi geliyor bana. Şimdi yine çıktı gece kaçta gelir bilmem bu duruma çok bozuluyorum sizin eşleriniz de böyle mi 

39 Cevaplar

0 oy
(136,869 puan) tarafından
ben sokaga atsam tirmanip catidan girer eve asla cikmaz ciksada kafa dinlesem
-Reklam-
0 oy
(5,216 puan) tarafından
dışarı çıkmalık bi durumu yok arkadaşları hep evli hep beraber evlerde otururuz. 
0 oy
(5,939 puan) tarafından
Ayda  yılda  bir  tek  başına  çıkar onda da en geç  12 de evde olur zaten  genelde  hep  beraber  çıkarız  gezeriz  geliriz
0 oy
(7,148 puan) tarafından
Benim eşimde nadiren cıkar cıkarsa da cok geç kalmaz yani saat 8 9 da cıkar en gec11 de evdedir senin eşin saat 11 de gezmeye cıkıyor anormal bence 
(1,308 puan) tarafından
Valla 11 de değil cnm 9 gibi cikyor yine geç geliyor
0 oy
(7,787 puan) tarafından
Çıkar ama benimle... Öbür türlü çıkmaz, istemem de.. çünkü tüm gün onu bekliyorum nefes almak jalan iskeri yomak konusmk icin..
0 oy
(2,830 puan) tarafından
Benden izin alır gitmek için :) vermezsem bizimle oturuyor 
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Yıllardır çocukluk arkadaşları ile gelenekleri vardı cumartesi akşamları 10 dan gece 1 kadar çay bahçesine gidiyorlardı hepsini tanırım ailelerine kadar evlendigimizde beni de istediğim bir arkadaşıma bırakırdı evde sıkılmiyim diye ama sonra pandemi felan oldu bıraktılar şimdi gitmez 2 senedir evde hergun ben bile zor çıkartırım :D
0 oy
tarafından
Yok hiç çıkmaz benim eşim zaten 11de geliyor işten ama erken geldiği zamanlarda da çıkmazdı 
0 oy
tarafından
Çıkamaz öyle bi lüksü yok sadece iş gereği haftada 1 şehir dışına gidiyor o kadar
0 oy
tarafından
Çıkar ama benimle şimdi hava güzel kalk yürüyüş yapalım dedi 1 saftır yürüdük yeni eve geldik çok istiyorsa ikiniz beraber çıkın 
(1,308 puan) tarafından
İkimiz de çıkıyoruz canım da. Haftada iki üç gün o arkadaşları ile çıkmak istiyor herkes disardaymis öyle diyor bir ben yokum diyo
0 oy
(2,282 puan) tarafından
Cikmak ne kelimee eve girmez nerdeyse arkadaslari amcacocuklari kardesleriii hepsiii hirlikteler hep bendee hiiccc tinlamiyorumm kafami dinliyorum suanda pasta yaptimm tv keyfi yapiyorum 
(1,308 puan) tarafından
Oh sen alismissin canim ben alışamadım ya yalnızım bütün gün zaten akşam ona ihtiyacım oluyor :(
(2,282 puan) tarafından
Zamaninda cok kavga ettim daha lodusayken ewe almadim 20 gun birbirimizi gormedik duymadik. Suan bebegim 3 aylik bnmde ihtiyacim oluyo ama kafami yoramam cunku sinirlenince ben umursayinca onu yanginda kül.birakmiyorum o yuzdenn devaammkee  :)
0 oy
(13,620 puan) tarafından
Çıkıyor ve ben bu durumdan hiç rahatsız olmuyorum sabah 8'den gece 12'ye dükkan da duruyor arkadaşları ile geçirdiği bı kaç saat gözüme batmıyor canım
(1,308 puan) tarafından
Ama senle ne zaman vakit geçirecek cnm :(  sen çalışıyor musun bilmiyorum da ben şuan yeni bebeğim olduğu için çalışmıyorum bütün gün tek başıma bebek bakıyorum akşam ona ihtiyacım oluyor
(13,620 puan) tarafından
Gün içinde geliyor canım ya evde vakit geçiriyoruz ya da oğlumuzu dışarı çıkarıyoruz
0 oy
(95 puan) tarafından
Evden işe işten eve bir kere halı saha maçına gitti yani giderse maça gider o kadar 
(1,308 puan) tarafından
Ayy ne güzel canım maşallah nazar değmesin
0 oy
(1,005 puan) tarafından
Bı alışırsa önünü alamassn bnce eğer lafını dinliosa geç saatte gelmesine karış yani 
(1,308 puan) tarafından
Valla hep söylüyorum canım dinlese de surat yapıyor haftada bir iki defa cikiyorum ona da laf etme diyor herkes öyle gidiyormuş eve
(1,005 puan) tarafından
Diyeydn evlisin ewe geleceğin saatini de ben söyleyem akıl et de bekar hayatı yaşar gibi gece ewe gelmek ne de bnm de eşim arkadaşlarıyla buluşmuştu geç gelmişti yani çok kızmıştım. Ewli insan arkadaş ayağını da anlmiom gerçi ya neyse
0 oy
(1,005 puan) tarafından
Bı alışırsa önünü alamazsın bnce eğer lafını dinliorsa geç saatte gelmesine karış yani 
0 oy
tarafından
Cikiyo benim eşimde ama çok nadir geç gelir saat iki nedir yaaa çok geç şöyle erken gelsin 
(1,308 puan) tarafından
Valla söylüyorum canım haftada bir iki defa cikiyorum laf söyleme herkes öyle gidiyo diyo
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Hiç çıkmaz nişanlandık gece gezmesi bitti onun akşamları bize gelirdi giderdi öyle alıştı 7 yol oldu kendi çıkmak istemez bazen zorla evden kovuyorum☺️☺️☺️ git arkadaşlarına diye 4 çocukluk arkadaşı 4 çocukluk arkadaşına evlendi erkeklerin ikisi kuzenim hahay oyuzden kızlar Bana ile erkekler Bi eve genelde erkekler benim evi seviyor çünkü eşim benden güzel hizmet ypar keki pocayi kendi ypar çayı kahveyi ypar bulaşık lar ben gelmeden makinaya koyar ay canım kocam ☺️
0 oy
(4,394 puan) tarafından
Evlenmeden önce hep arkadaşları ile buluşurdu çıkardı okey falan oynarlardı Bi evlendik adam ev kuşu oldu arkadaşlarının eşleri diyo hatta ne yaptın sen bu adama bizimkiler çıkıyor o gelmiyormus diye :) ama ne gitme derim ne trip atarım kendi böyle oldu :) öyle arkadaslrı ile gece oturması gezmesi hic yoktur arada balığa kampa vs giderler ona da karışmam onların da erkek erkeğe vakit geçirebilme ihtiyacı var sonuçta 
(1,308 puan) tarafından
Ohh ne güzel cnm bnm kocam öyle olsa ben de karışmam :)))
(4,394 puan) tarafından
Darısı başına insallah canım :) hem çıkıp da ne anlıyorlar anlamam arada Bi olur da kimi abartıyor her gece her gece karısını bırakıp arkadaşları ile görüşüyor falan

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 362 göst.
+5 oy
24 cevap 1,440 göst.
3 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Prensss_annesii (340 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 670 göst.
5 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,308 puan) tarafından soruldu
+2 oy
45 cevap 668 göst.

413,459 soru

12,447,622 cevap

46,203 kullanıcı

Kategoriler

...