Esim tiktok açmıştı biliyosunuz başta hep kavga etmiştik açtığı için sonra bi şekilde aklıma girdi benimde açmama vesile oldu ben hayatta böyle şeyler sevmem saçma bulurum ama eşime denemek için bende acayim dediğim zaman ac dedi bende nasıl kullanılır bilmiyordum bana dedi önce fake hesap aç kullan kızları paylaşınca takipçi kazanırsın demişti bende olmaz dedim bana yakışmaz dedim bende eşimin tepkisini merak ettim sadece halay videoları paylaştım 4 tane ben tiktok kullanınca ve eşime tiktok kullanmasına karısmadığım zmn 2 gün aramız iyi oldu bana iyi davranıyordu az önce ben artık böyle saçma şeylere uğraşmak istemedigimi söyledim dedim sen resmen beni bile pazarlarsın dedim para icin bana kumandayı kafama attı kırıldı.kendini odaya kilitledim 5 dk sonra çıktım ben dedim senin canlı yayına kimse girmez boşuna uğraşma dedim bana dedi tıraş olucam yarın dedi brnde dadım ne yaparsan yap kimse sana bakmaz dedim canlı yayından para göndermez dedim bana dedi o zmn ben hesabı yükselticem seninle kızımla canlı yayın yapariz dedi bende dedim bizi karıştırma ben ******** değilim kızımı da canlı yayında gösterme para için dedim kızım uyudu sonra tiktokta geziyordu bende actığım hasabi kapatmaya çalışıyordum şeytana uydum şeytan kocamdır. Geldi kolumdan tuttu çık odadan dedi istediğini yapmıyorum diye beni yanında istemedi isyan çıkardım kocam doğru yolu ne zaman bulacak şuanda bile tiktokta geziniyor canlı yayın yapıyor ve 5 kişi tek giriyor amacı nedir bilmiyorum nalet ediyorum kocamdan utanıyorum böyle yaptıkça inşallah islah olur çünkü gidecek yerim yok