Dün gece e postasına baktım kızlarla yazıştigini gördüm bütün mesajlari ağlayarak okudum bu gözler neler neler gördü kizlar resmen öldüm bittim
gözlerim şuan şiş içim buruk ve çok çaresizim ne yapicam bilmiyorum
Msjlari okudum sonra onu uyandırdım hesap sordum tartışma çıkmasın diye başka odaya gidip uyudu sabah bana msj atmış diyor sen her şeyi yanlış anlamışsın onlar benim değil tele format attım diye eski sahibinin msjlari geri gelmiş diyor yalan söylüyor besbelli çünkü o pislik adresini kıza vermiş gel beni gör bende senı göreyim demiş ama inatla yalanladı neyse akşam eve geldi tartışma çıktı baya didistik ama hep yalan dedi ben yapmadım onlar eski msjlar dedi tabi inanmadım sonra 10 dk cıktı geri geldi tuvalete gitti bende e postasına baktım bütün msjlari silmiş engellenen bir sürü no var di onları bile silmiş ama bu adam ben ne desem benim günahımı alma diyip durdu ben biliyorum onun msjlari olduğunu ama yeminler edip durdu ben biraz usteleyince ağzının ortasına bi yumruk atarım yere çarparsın dedi beni tehtit etti
gidip uyudu hic bisey demeden
Şimdi günahını alıyorsun diyebilirsiniz ama bunlar konuşurken benim pislik adresini vermiş ordan taşlar yerine oturuyor yoksa bende eski msj diye kanardım bide bunu 3 yıl önce yine yakaladım ordan emin konuşuyorum
Ben bunu hakedecek ne yaptım sizce neden yüreğimi böyle yaktı beni aldattı hele kadına neler demişti görseydiniz dudaklarınız uçuklardı
Bi örnek veriyim demiş ki ben seni seviyorum evdeki karımi sevmiyorum onunla cahillik yüzünden evlendim gençtim farkında değildim seninle açıldı gözlerim
daha neler neler var
Ben bunları okurken hep ağladım ama o sadece yalan deyip duruyordu beni susturuyordu konuşmama fırsat bile vermedi
Bi kadın asla aldatılmayi haketmez heleki kendini eşine evine çocuklarına adamışsa
Şimdi ben küle döndüm içime içime oturdu o msjlar gözümün önünden gitmiyor