0 oy
334 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (83 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
O kadar kollarım agrıyor anlatamam iltihaplanma var evimde kirlenmiş tek bir tanıdığım yokki yardıma çağırayım İstanbul gelin geldim tekim oturdum yer5 katlı benle bir komşu yaşıyor onlarda dünyadan bir haber valla o kadar alıyorum ki yanlışlık Allah’a mahsus hayır keşke güvenilir birini bilsem parayla yaptırsam çok üzgünüm ya bana dua edin kollarım iyi olsun Allah kimseyi düşürmesin kızlar size sorum şu Küçükçekmece nasıl yardımcı kadın bulurum

3 Cevaplar

0 oy
(1,868 puan) tarafından

Ne oldu ki canm koluna rabbim sifa versin insallah keske yakin olsaydim da gelseydim:(

(83 puan) tarafından
Eklem tendon mu nedir bazen böyle dayanılmaz hale geliyor ve en kötü fizik tedavi ilaçta fayda vermedi daha kötü oldu liflerin zarar görmesi diyim ekleme bağlanan kısımda
-Reklam-
0 oy
(83 puan) tarafından
Bana yardımcı olabilecek var mı
(3,550 puan) tarafından
Armut. Com dan kadın bulabilirsin.
(83 puan) tarafından
Nasıl yaparım mesele
(3,550 puan) tarafından
Canım orda fiyat veriyorlar. Detay veriyorlar sana uygun geleni bul. Yada face de falan bulunduğun ilin çeşitli iş ilanları sayfasına girip kadın temizlikçi aradığını yaz. Ordan sana gelmek isteyen çok kadın olacaktır.. Hangi il de yaşıyorsun. Ankara da isen ben sana tanıdığımı gönderirim.baska il de isen oyle bulursun.
(83 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim armutta yapamadım ya kart lazım
0 oy
(4,690 puan) tarafından
Fikrim yok canım post üzeri çıksın Allah yardımcın olsun. 

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 1,759 göst.
22 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 575 göst.
24 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Dyg_1 (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 578 göst.
24 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Nejlabebek (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 814 göst.