Bir yıldır evin üstündeyim görümcelerim var 2 tane kaynanam bide şuana kadar hiç bir sorun yaşamadım görümcelerimle ama bu sabah biraz geç uyandım gece uyuyamadım görümcemin bağorışlarıyla uyandım bağırarak konuşuyordu eve makşna atmıyor sabah kalkıp kahvaltı hazırlamıyor diyordu çok ağrıma gitti çok üzüldüm 12 haftalık hamileyim buna rağmen herşeyi yapıyorum temizlik bulaşık yemek herşeyi ben yapıyorum iki görümce de okuyor hanımefendi bu sabah kahvaltı hazırlamış böyle bağırıp çağırıyodu yüzünü görmek istemiyorum onun annesi de onu susturmadı çok kırıldım kalktım evin bütün işini yaptım şuan belim karnım çok ağrıyor bide düşük riskim var bunu da biliyor hepsi Hiç bir şey demedim konuşup muhatap olmadım siz olsanız ne yapardınız arkadaşlar sizinle paylaşmak istedim çok üzgünüm biraz uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin canlarım
Zorunda değiller ama mikroplugu kim yapacak aman boşver takma hayal et saçını başını yoldugunu döve döve adam edecen sesini kesecek ah ah öyle bir imkan olsa onları varya öle adam ederim ki aah ah
Ben olsam eger normalde yaptigim isleri de yapmazdım bağırsın dursun. Ztn evde bu kdr ınsan varsa siz niye beraber yasiyorsunuz arkadas. Eşinin evi ayırması gerek ev ev ustune olur mu. Hadi tek kayinvalidenler olsa bir derece de görümcelerle yasamak zorunda misin sen. Eşinin sucu. Ona soylemelisin.
Cnm aynı benimki gibi allahtan evlendi kendisi yatarken bişey yok ufacık başı ağrısa biz uyudukmu çok yani şimdiki aklım olsa ozman ağzıma geleni sayardım cnm eşim için sustum susma de birdaha yaparsa zaten ben yapıyorum sen bi gün yapmışsın çok mu sen sana hizmet etmeye gelmedim zorundada değilim diye esinede dediklerini söyle bilsinki o bişey derse cevabını vere bilsin cnm allah yardım etsin bunların hepsi böyle takma cnm sen
Senden bahsediyorsa artık pes derim hizmetçi misin sen ya hazırlamak zorunda mısın arkadaşım ?? Ezdirme kendini gerekirse bağır çağır elin ayağın yok mu de.
Ben olsam hiçbir işe elimi surmezdim. Öyle mi öyle alin sizin hakettiginiz bu derdim.
Sende düşük riskini olduğunu bile bile iş yapmissin. Yani bu bile bile bebeğini öldürmek olur. Bırak boşver ne halleri varsa görsünler. Elbet onlarda evlenecek. Yasamadan ölmezler. Onlarda bı tatsinlar bakalım.gorumce lafı da dünya kaç bucak görsün.
Sen kesinlikle iş yapma . Bırak boşver pislik gotursun. Ben hamileyim de gec. Sana mı guvenmisler. Sen yokken kim temizliyomuş . Hiç uğraşma. Git yat odana. Kocana da soyle.
Bu çocuk düşerse bı tarafiniz sogurmu de.
Dusuk tehliken varmis keske yapmasaydin bu yuzden yaptigimiz seyler yuzunden kendimizi geri donusu olmayan yollara koyuyoruz . Yapma konussunn cocugunu dusun kemseyi susturma is yapsan begenmez konusur is yapmasan yapmadi der yapsan is bittikten sonra ay sen niye yaptin hamilesin dur bn yapiyim der kimseyi memnun etmeye ugrasma
Gorumcenler kac yaşında canım?
Gecımsız ınsanlarla olmak zor.Allah yardım etsin ama kendını zorlama bu kadar hıc bırımızın gecesı gunduzu yok artık anlayıs lazım.Esının tavrıda onemlı sana boyle davranıyolsrsa bunun sebebı eşindir.
Deseydin ya çenen çalışana kadar birazda ellerin senin çalıssın küçük bile değilmişler yapsınlar ellerine yapişmaz Boşver takma kendinide çok sitrese sokma bide düşük tehliken varmış
Esine soyle versin agzlarinin payini sende muhTtap olma oyle dusuncesiz insanlarla . Sanirim her gorumce bir degil . Bn gorumcemle uzak otryrum ama ona gidip kaldgmda gece gelir ustumuzu orter falan Allaha sukur bi abla gbi bana . Ben senin yerinde olsaydim ses kaydi alirdim onlari sonra yuzlerine vururdum esimede dinletrdim
İş eşine düşüyo sen bişey desen olay büyür ama eşin derse olay kapanır valla eski hamilelikleri basıldı bilmem ama şimdi hamile kalmakta hamileliği yaşamak sürdürmekte zor zorlu bi yolculuk sen kaç defa hamile kaldım kaç çocuk doğurdum deseydin
Sessiz kalmayın yaa . Ben iki yıldır kaynanama görümce ye sabir attım iki yıldır icimdekileri hepsini saydım sıraladım ayrı evim olmasına rağmen 3 gün önce açtım ağzımi def olup gitti evden inceldiği yerden kopsun...artık tükettiler beni tukettilet
Anlamadım evin üstündeyim demissin ayrı evin var onların evinin temizligini sen mi yapiyorsunki
1,488,714 soru
24,334,031 cevap
345,790 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın