0 oy
219 göst.
Diğer kategorisinde (4,393 puan) tarafından
Kızlar bende normalde kansızlık da var ama çay içmeyince kendimi eksik hissediyorum çok su da içmediğim için en azından vücuduma sıvı giriyor diye düşünüyorum sabah bir kupa kahvaltıda aksam da iki kücük çay bardağı içiyorum açık bir şekilde sizler tamamen bıraktınız mı içmeye devam mı ettiniz zaten açık içiyorum ama gerçekten zararlı ise bebeğim için bırakırım 

10 Cevaplar

0 oy
(4,688 puan) tarafından
Çok ama çok açık içiyordum 
(4,393 puan) tarafından
Bir sorun yaşadın mı peki canım ben de açık içiyorum boğazımdan sıcak bir şey geçince iyi oluyor kuruduğu için
(4,688 puan) tarafından
Yok ama kansızlığım çıkmıştı hamileliğin sonlarına doğru sağlık ocağındaki doktor da çok açık içebilirsin demişti ama fazla da içme bence.
(4,393 puan) tarafından
Anladım canım bende daha çok dikkat edeyim o zaman
-Reklam-
0 oy
(5,273 puan) tarafından
Canm herşeyin fazlasi zarar abaradigin sürece sorun yok
(4,393 puan) tarafından
İçtiğim fazla mı sence canım yoksa iyi mi
(5,273 puan) tarafından
Çok değil vnce açik iç
(4,393 puan) tarafından
Öyle yapıyorum canım çok saol ❤️
(5,273 puan) tarafından
Rica ederim canm
0 oy
tarafından
Ben normal de de çay icmedigim için içmedim hiç canım tek tük bir yere gidersem öyle ama kansızlığın varsa tavsiye etmem
(4,393 puan) tarafından
Ooo bide çayın memleketindensin :) evin Bi masraf gideri siz de yok desene :) olsun canım herkes herşeyi sevecek diye bir şey yok sonuçta ben normalde kahve de severim şimdi hamilelikte içesim gelmiyor hic mesela
tarafından
Canın çekiyorsa iç canım günde bir kere çay açık olacak şekilde birşey olmaz o yasak bu yasak ne yiyelim biz de insanız :)
(4,393 puan) tarafından
Aynen öyle valla canım açık abartmadan içmeye çalısıyorum baksana sigara içenlere bile bir şey olmuyorsa doğal çaydan bir şey olmaz heralde :)
tarafından
Ooo canım alkol içenler bile var biz yine çay kahve içiyoruz ahaha
(4,393 puan) tarafından
Aynen öyle valla canım:) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah :)
0 oy
(2,013 puan) tarafından
Hamileyken benide korkutmuşlardı çay içme kahve içme bilmem ne diye, gayet normal bence içtiğiniz miktar. Abartmamak kaydıyla sıkıntı olcağını düşünmüyorum 
(4,393 puan) tarafından
Aynen canım normalde gün içinde de sabah yaptığım çayı ısıtır içerim iş yaparken severim ama şimdi sadece kahvaltıda ve aksam yemeğinden sonra içiyorum bazen aksam eşim istemezse sadece kendime demlemiyorum bile yine de etraftan duyunca bende tedirgin oldum
0 oy
tarafından
Bir kupa mi puaaaaa :) sabah en az 10 bardak oglen oyle akşam öyle hiç bi skintim olmadı ama kan ilacımı düzenli kullandım 
(4,393 puan) tarafından
Ay maşallah canım bana kalsa ben de ikinci kupayı doldururum ama kansızlığım da var diye korkup kendimi sınırlıyorum :)
tarafından
Hep var kamsizliligim ama caysiz hayir hayat :) ama benim bunye aliskin siz yine stantart disina cikmayin derim:)ama abartilacak kadar zararının olduğunu snmiyorum sizinki ideal böyle devam bence
(4,393 puan) tarafından
Aynen ben de çok çay severim canım alışkanlık işte :)  ben böyle devam edeyim en iyisi çok saolun ❤️
0 oy
tarafından
Ben çaydan tiksinmiştim içemedim ama çok abartmadan içebilirsin bence 
(4,393 puan) tarafından
Evet kimisi kokusundan tiksiniyor ben çay sever biriyim şükür tiksinmedim yani canım çok saol :)
0 oy
(895 puan) tarafından
Acik ic bisey olmaz kan ilaclarini mutlaka kullan ama kansiz kalma
(4,393 puan) tarafından
Ferro sanol kullanıyorum canım
(895 puan) tarafından
Gynoferon kullan bonibon gibi cok iyi.digeri mideyi bulandirir
(4,393 puan) tarafından
Benimkide ondan zaten canım Gyno ferro sanol pembe renkte o midemi bulandırıyor aç karna alınca
(895 puan) tarafından
Hm tmm cnm o bana cok iyi geliyodu.ondan tavsiye etmistim
(4,393 puan) tarafından
Çok saol canım bende genelde ya aksam uyumadan ya da kahvaltıdan bir kaç saat sonra içiyorum o şekilde daha hafif oluyor
0 oy
(4,929 puan) tarafından
Çok severdim ama tiksindim nedense içemiyorum kansızlık yapıyor doğru kan ilacı dan hemen önce ve sonra içme açık iciyorsan da çok zararı olacağını düşünmüyorum
(4,393 puan) tarafından
Çok saol canım
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Ben normalde bi çaydanlığı bitirirdim.. Çok da açık içmezdim.. Hamilelikte hem açık içiyorum hem de günlük dört çay bardağı ile sınırlamaya çalışıyorum.. İçinde kafein olduğu için zararlı
(1,552 puan) tarafından
Olmaz inşallah.. İçebiliyorsan limon da sık, ben beceremedim limonlu içmeyi :) Öyle daha az zararlı oluyormuş.. İnternetten biraz araştırmıştım, dört bardağa izin vardı sanki
(4,393 puan) tarafından
Ben severim limonlu canım eşim tarafı hic limonsuz içmez bende öyle alıştım :)
(1,552 puan) tarafından
O zaman iyi :) Hem açık hem limonlu içip, bardak sayısını da azalttıktan sonra bi zararı olmaz Allah'ın izniyle
(4,393 puan) tarafından
İnşallah canım ya çok saol :) ❤️
(1,552 puan) tarafından
İnşallah, sen de sağol ❤

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 103 göst.
9 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 183 göst.
0 oy
26 cevap 388 göst.
31 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sultantprk (108 puan) tarafından soruldu

412,218 soru

12,409,275 cevap

44,766 kullanıcı

Kategoriler

...