Kizlar saclarim cok uzun kişin da cok zor kuruyolar surei basim.agriyo makineyle kurutunca sinizütüm de var hamilelikte zararlimi sizce dha doguma cok var be uzarsa bas edemem cabuk uuzuyo
Hic bir zararı yok canım. Kestirilmez diye hurafeler var ama takma sen onlari gönül rahatlığı ile kestir. Benimde cok uzundu hamileyken kestirmistim. Zor oluyor cunku.
Yok canım ne zararı olacak. Kestir gitsin.
Taramasan dolaşır
Taramakla baş olmaz .Belki de dökülüyodur.
Baş edilmiyor dediğin gibi bende kestirdim. Kısacık rahatım
Migren de var.vallahi çok rahat. Hemen yıkanıyor hemen taranıyor
Benimde belimdeydi hamile olduğumu duyunca kestirdim kim ygrqsqdwk onunla
Valla benimde baya uzun banyo hergun yapiyorum neredeyse su saclarimdan gina geldi artik bana .
Benimkide baya uzadı 21 haftalığım kestirilmez derler ama ne kadar doğru bilemem bende bilerek kestirmedim uzasın 8. Ayda saçımı boyatacagım onda kestirirm diye düşünüyorum
Niye zararlı olsun ki kestir gitsin
Kestirmeyin bebeğin ömrü kısalır diyolar böyle bi saçmalık yok.. bunun bilimsel açıklaması saçlar kesildiğinde aldığımız vitaminler saçlarımıza gider o sebeple de bebek vitaminsiz kalır onun için kestirilmesi pek önerilmez.. ama biz zaten hamileliğimiz boyunca gerek besinlerden gerekse içtiğimiz ilaçlardan vitamin aldığımız için bi sıkıntı olcağını düşünmüyorum ben hamile kalmadan önce kestirmiştim saçlarımı omuzlarımdan biraz daha kısaydı sonra hamile kaldım hamileliğim boyunca çok sıkıntı yaşamadım ama artık baya bi uzadı 19unda sezeryanla doğum yapcam Allah izin verirse 17si 18i gibi kestircem ki fotolarda falan biraz daha şekilli olsun diye benimki iyi denk geldi anlayacağın :):)
Ben hamileligin 3. Ayinda sacima ara makas attirmistim bi yakinimda aaa hamileyken bebegi omru kisalir sac kestirilmez ki demisti bende cevaben yoooo kestirmedim ara makas attirdim ara ara kisalir artik komple kisalmasindan iyidir demistim :D sacma sapan inaniyolar dinden cikacaklar tovbe yarabbim ya
Ben kestirdim kesilmez diyolar ama hepsi batıl inanç
Hurefe canm Rabbim bize nasip ediyor saçmi ömrünü kisaltacak asil böyle birşeye inanmak günah
Bir ay oluyo bende kestirdim canim 27+4 olduk
411,853 soru
12,398,499 cevap
44,319 kullanıcı