Kızlar 36 haftalık hamileyim dün kontrolüm vardı bebeğim ters doktor 39 a kadar dönmezse sezeryanla alırım dedi tamam dedim sonra kaynanam aradı ne dedi doktor diye bende böyle böyle dedi dedim sanki ben sezeryan diye ölüyormuşum yada benim elimde olan bir şeymiş gibi bana sakın sezeryan olma ben bakamam sana dedi gerekçeside 2 buçuk yıl önce kalp amaliyatı oldu ağır kaldıramazmış bende sinir oldum sezeryan değil normal doğursam bile gelme hatta mümkünse bebeği görmeye de gelme dedim o amaliyat olduğunda 3 tane kızı varken başında gece gündüz ben bekledim altına bez bile bağladım 2 ay onun evinde kaldım evimizin arasında 1 sokak olmasına rağmen hem geçen yıl hem bu yıl tehlikeli olduğu halde kurbanına bile elini sürdürmedim şimdi kalkmış bana böyle diyo görümceme anlattım abla dedim annem böyle yaptı bana dedim oda aramış ağzına geleni saymış eşimde kavga etmeye gidecekti ben yada karım sana gel bize bak dedik mi diye göndermedim zaten bu aya kadar sürekli kanamalarla düşük tehlikesi erken doğum tehlikesiyle geldim bunaldım iyice oda öyle deyince sinir oldum dedim sizce doğru mu yapmışım