0 oy
144 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (395 puan) tarafından
Kızım önce kustu daha sonra da ishal oldu aynı şekilde yeğenim de olmuş anlayamadık

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bizde olduk evet salgin var hemde sularda
(395 puan) tarafından
Yaaa bende su verdim musluktan :(
tarafından
Ben arıtıcının suyunu bile kaynatıyorum
(395 puan) tarafından
Hemen kaynatıyım
tarafından
Tamam kuşburnu marmelatı yedir annesi
(395 puan) tarafından
Tamamdır çok teşekkür ederim
tarafından
Geçmiş olsun
-Reklam-
0 oy
(589 puan) tarafından
Evet canım yaa benim yeğenim 15 yaşında onda da var küçük yeğenim 7 yaşında onda da var küçük büyük dinlemiyor bu salgın 
(395 puan) tarafından
Ya asla musluktan vermemek lazım :(
(589 puan) tarafından
Vallahi Ben musluktan vermiyorum hiçbir şey ama mecburen banyo suyu musluktan oluyor inşallah oradan da kapmazlar
0 oy
tarafından
Sulardan kaynaklı yine salgın var bütün çocuklar aynı durumda ya rabbim şifa versin inşallah 
(395 puan) tarafından
Aptallık ettim musluktan vererek :(
tarafından
Musluktan su içmese de taharetten banyodan bile bulaşıyor bu illet  naim kendini suçlama olacağı var mış rabbim dermansız dert vermesin inşallah
(395 puan) tarafından
Amin inşallah iştahı gitti önce sonra kusma sonra ishal oldu çocuk bende ufak bebeğim var çok bakamadım eksik etmedim yine ama dedim ki kesin çocuğa bakamadım aç kaldı çocuk hastalandı falan dedim okadar üzüldüm ki :(
tarafından
Ay canım benim ya annelik psikolojisi işte takma o kadar kafana çocuk güle benzer bir bakarsın açmış bir bakarsın solmus öyle öyle büyüyecek ler patates haşla ver pirinç hasla onu ver onlar iyi gelir ishale
(395 puan) tarafından
Teşekkür ederim patates haşlicam hemen yayla çorbası verdim
0 oy
tarafından
Ben ve bebeğimde aynı durumdayız 
(395 puan) tarafından
Bende oldum hatta emzirdiğini için gaz çıkaramayan bebeğim çatır çatır yapıyor sanırım oda oldu :(

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 172 göst.
16 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (824 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 185 göst.
12 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde gokce123 (681 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 213 göst.
22 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birdilektut (1,306 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 354 göst.
5 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anneeecilik (279 puan) tarafından soruldu

412,127 soru

12,406,742 cevap

44,642 kullanıcı

Kategoriler

...