0 oy
472 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (131 puan) tarafından
Bebegm 5 aya girecek ile girdim girmek zorundaydım tek bir kişinin maaşı yetmiyor ama aşırı içim buruk çocugum için annem bakacak bebegime ama çok üzgünüm ya moralim alt üst ailevi sıkıntılarım da var 

5 Cevaplar

+2 oy
(631 puan) tarafından
Çalışma imkanı bulmuşsun daha ne ? Onca yıl okudum üniversitede gurbetlik çektim memur oldum çok şükür bir işim var ve her kadının ne olursa olsun ekonomik özgürlüğü olmalı. Hepimiz çocuğunuzu bırakıp çalışıyoruz. Çocuğunu en çok güvenebileceğin annene bırakmışsın Daha ne istiyorsun yabancı bakıcıda değil kreşte değil. Yarın çocuğun ihtiyaçlarını karşılayamadığında şimdikinden daha çok üzülürsün bir anne olarak . O yüzden imkanın varken çalış çocuğuna güzel bir gelecek için.
-Reklam-
0 oy
(1,091 puan) tarafından
Kız en azından annen yanında bırakacağın biri var üzülme 
(131 puan) tarafından
Vardıyalı öğlen gittiğimde akşam 10 30da çıkıcam eşm bebegmi ailesine götürürse birşeyler verirseler die korkuyrm ve götürmesnide istemyrm
(1,091 puan) tarafından
Annende dursun en güveneceğin insan o bence eşinle konuş istemediğini söyle
0 oy
(776 puan) tarafından
Hic kolay degil canim ama en azindan guvenle birakabilecegin biri var bunu düşün
(131 puan) tarafından
Öyle tabi canım
0 oy
tarafından
Sıkma canını bebekli bir sürü anne çalışıyor 
(131 puan) tarafından
Öyle ama çok zor bırakmak neşeli kız gittil hüzünlü kız geldi şuan
0 oy
(2,011 puan) tarafından
Canım haftaya bende iş başı yapıyorum benimde bebeğim 6 aylık, annem bakacak, benimde içim çok buruk ama mecburuz. Tek maaşla idare etmek çok zor aklımız hep onlarda kalacak ama alışıcaz mecbur. Benimde tek korkum anneme alışabilecekmi o, annem gelcek bi kaç güne. Ona bırakcam izlicem bakalım ne yapacak diye. Bebeğim alışsın ben daha çabuk alışırım gibi geliyor. Bende hep moral istiyorum vicdan yapıyorum ama yapacak bişeyde yok napalım sağlıklı olsunlar biz onlar için çalışıyoruz 
(131 puan) tarafından
Ben doğum yaptıgım günden belli annemdeym evlerimiz yakın eşim Allah razı olsun her gün oraya bıraktı bebeğim alıştı anneme kardeşlerime ortama ama ben napcam bilmyrm çalışcam yer çok uzak dayanmak zor vallahi Rabbim yardımcımız olsn

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 895 göst.
18 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Busenur (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 915 göst.
0 oy
1 cevap 149 göst.
12 Aralık 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 309 göst.
4 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,938 puan) tarafından soruldu