0 oy
1,596 göst.
Diğer kategorisinde (47 puan) tarafından
Ben neresi olursa olsun elim boş gitmeyi sevmiyorum, mutlaka evde kendi yaptığım seylerden; kek olsun, börek olsun, dolma olsun vs. yapar öyle giderim, yapamadıysam bile marketten hazır ürünlerden alır da giderim, elim boş gidince kendimi tuhaf hissediyorum var mı benin gibi olan siz ne düşünüyorsunuz bu konuda 

50 Cevaplar

0 oy
(4,847 puan) tarafından
Bende dolu giderim ama boş gelene boş giderim
-Reklam-
0 oy
(9,412 puan) tarafından
bı kola al tatlı al ılakı alcan dıye bısey yok ama alırsanda vark etmez yanı
0 oy
tarafından
Bnde kendıöı tuhaf hıssedıyorum utanıyorum elım bol gdınce . Elım dolu gıderm bana gelenlerde elı dolu gelır 
0 oy
tarafından
Ayyy ne yazık ki bende oyleyim en kotu 3 ekmek alir giderim ya eşim o kadar umursamaz ne gerek var filan der bana gelenlerden de beklemem getiren de oluyo getirmeyende
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Gitme Amacıma göre değişir Hani Eğer evine ilk kez gidiyorsam ya da hasta ziyaretiyse elim dolu giderim ama günlük oturmaysa her Gitmeme de elimde bir şeyle gitmem
0 oy
(7,149 puan) tarafından

Kimseye gitmiyorum bana, gelenler de zaten bomboş geliyorlar onun için gitsem bile birşey götürmem :D

0 oy
(1,841 puan) tarafından
Bende boş gidemem utanıyorum tuhaf oluyor öyle alıştım çünkü ama eşim tarafı hiç alışmamış ben alıştırıyorum sürekli uyarıyorum . İnsan nasıl gördüyse onu benimsiyor 
0 oy
(9,685 puan) tarafından
Kime gittiğime de bağlı bazen anneme bile boş gitmem 
0 oy
(595 puan) tarafından
Her zaman gittiğim yerse götürmüyorum ya ama arada bir gidiyorsam götürürüm 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 127 göst.
19 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Annelerrr (330 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 226 göst.
2 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (621 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 405 göst.
28 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Herseyguzelolacak (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
51 cevap 1,165 göst.

Kategoriler

1,443,965 soru

23,726,215 cevap

313,280 kullanıcı

...