Bakamayacksan doğurma diyen benim yeter bıktım ya on posttan biri bebeğime kızıyorum uykusuzum bebeğime kızdım bağırdım bebek bakımı bölümünde de var el kadar bebeğe kötü davranılmasına tahammül edemiyorummm! Mutlu bebek mutlu birey mutlu birey mutlu toplum demektir bana senin yetiştirdiğin çocuk falan diyen arkadaş ben bebeğimi sevgi ile büyütüyorum elim kadar sabiti uykusuzum diye üzmüyorum tutturmuşsunuz bir yardım eden yok bizim evde hizmetçi var sanki sezeryan ertesi günü evde tektim bebeğe bakmam lazım ilk bebeğim açım yemek yapmam lazım siz sanıyorsunuz ki bi siz teksiniz dünde biri şey yazmış,9 ay karnimda taşıdım kızmak hakkım hayır efendim çocukların sahibi değiliz! Bağıran üzen mutsuz bir birey yetiştiren başka çocuk yapmasın sonra o mutsuz bireyler üzerine titrenen sevgi dolu insanlara musallat oluyor anneler değil annelik kutsaldır bir hafta olmadı öz annesi annesiyle bir olup diri diri bebeğini gömmüş. Bu yanlış bir cümle değil tavsiye bebek bakmak zor çok zor sinirleri Sabrı kaldırmayan çocuğum var diye çocuk yapmasin buraya da kızdım bağırdım yazmasın çocuklar kırmızı çizgim okurken empati yapın bebekler üzülmesin tek isteğim bu kızıma sürekli Sana kızmıyorum bu dünyaya alışmaya çalışıyorsun diyip gülümsüyorum bunu yapmak zor değil kimse kırılmasın bebekler hissediyor üzülüyor dayanamıyorum. Mükemmel değilim estağfurullah mutlu bir çocuk yetiştirme derdindeyim.