0 oy
230 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
düzenlendi
ddddddddddddddddd

3 Cevaplar

0 oy
(713 puan) tarafından
neyde mayaliyorsun canım ona göre anlatayım
tarafından
Cok detayli anlatmissin sagolasin allah razi olsun. Kucuk bir sorum daha var kac lt sute kac kasik maya kullaniyorsun peki?
(713 puan) tarafından
3 lt süte 1 yemek kaşığı kadar yeterli oluyor kuzum ne demek önemli değil paşaya şifa olsun ❤️
tarafından
Ben 1 lt sutten yapacam yarim yemek kasigi koysam cok bile gelir. Tamamdir anladim gidim yeniden maya alim mayam ziyan oldu dun :)) sagolasin canim allah razi olsun.
(713 puan) tarafından
cümlemizden kuzum ne demek 1 lt 1 çay kaşığı bile olur ama dediğin gibi Garanti olsun gene de yarım yemek kaşığı yap afiyet olsun şimdiden
tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sütü kaynatırım 5 litre yapıyorum ben üstü köpürene kadar sonra bırakırım ılımaya serçe parmağımı içine sokarım 8 saniye duruyorsa parmağım süt tam kıvamında demektir 4 kaşık yoğurdu alırım sütle karıştırırım sonra azar azar dökerim ondan sonra başka bir tencereye süzgeç koyarım ince süzgeçlerden olacak deliği minnacık olcak süzerek diğer tencereye dökerim bir kaç kez daha karıştırıp ağzını kapatıp sararım güzel gene battaniyeyle sabaha kadar bekler 12 gibi falan yaparsam en geç 8 saat bekleyiyor dışarda sonra dolaba alırım taş gibi olur 1 günde dolabda durur açmam hiç ağzını

Max. 8 saat dışarda dursa yeter 
tarafından
5lt sute 4 kasik yogurtla yapiyorsan o zaman olcun neredeyse 1-1 yakin demektir. Anladim tamam... Ben 1 lt sutten yapicam ilk denemek icin cunku yine. Sen kaynattigin kapta mayalayip sonra suzuyorsun anladigim kadariyla. Bunu da deneyecegim cok sagol canim allah razi olsun.
tarafından
Evet canım mayalayıp sonra süzüyorum öyle ağzını kapatıp sarıyorum

Afiyet bal şeker olsun INŞALLAH tutar bol bol oku yaparken ben çok okurum yoğurdumu yaparken
tarafından
Tamam canim ben bugun bi kere daha deneyeyim insallah olur bu sefer sagolasin yardimin icin
tarafından
Rica ederim canım ne demek
tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
(8,028 puan) tarafından
Kız su gibi olmuş ya. Altına tepsinin içine sıcak su koyup bir de öyle deneseydin ziyan olmasaydı yoğurt
tarafından
Ayyy hic aklima gelmedi bu olmamis dedim doktum direk tüh yaaa :(((((
(8,028 puan) tarafından
Hee tüh. Bir daha aklında bulunsun ama altına sıcak su koy tepsiyle fırına koyuver azıcık

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 127 göst.
18 Temmuz 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde 34513451 (99 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 167 göst.
25 Mayıs 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Kibarhanim (273 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 177 göst.
0 oy
7 cevap 224 göst.
28 Nisan 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Beyza34 (278 puan) tarafından soruldu

406,016 soru

12,170,968 cevap

36,636 kullanıcı

...