Kızımın ismi Meryem. MeYRem diyorlar sinir oluyorum Yeni bir isim de değil yani çok mu zor söylemesi sanki. Fazla duyulmamış isimleri de yanlış telaffuz ettikleri oluyor bazen, hele ki yaşlılar. Sizin de çocuklarınızın isimlerini yanlış telaffuz ettikleri oluyor mu peki?
İyi meyrem diyolarmış halamın adıda meryem meyram diyolar )
Öyle bi şansı yokda sadece Mustafa ya musti diyorum ben diyorum onu da Muhammed Ali ve Yusuf isimleri küçüklerin onlara takma at yada isim değişikliği yok :=)
Bana amcam demişti adı ne Firdevs dedim ilkkizim. O ne biçim isim öyle dedi bende dedim kuran da anlamı çok güzel... Kendi kızının oğlu Musa Berk!!! Ben bişey diyor muyum. Şimdi de ikinci kızıma İkra çok mu aradim diyirkar..... Niye diyorum illa Ayşe Fatma mi olacak... O ki kendi kızları daha modern saçma sapan isimler katıyor
Aman boşver kuzum ;)))
bizde meryem konusunda aynı seyi yaşıyoruz
Oğlumun adi yagız ama herkes yaagaazz diyor kimsenin ağzından ı harfi çıktığını duymadım :
Ben kendim deforme ediyorum ismi Metehan ben Metis, Meto filan diyorum bazen
Kızımın adı Aylin Gökçe babannesi sürekli Eylül diyo ne alaka anlamadım
Bi akrabamız var. Kadının adı da Meryem. Belli bir yaşa kadar adını meyrem olarak bildim kızımın adı Hafsa Zera. Hafza hafıza havza hamza, zeraya Zehra.. herşey diyorlar sürekli düzeltiyorum
1,487,515 soru
24,317,177 cevap
345,124 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın