Sabah çocuklari aldim çıktım aliş verişe yarin oğlum anasınıfına başliyacak eksiklerini alayim diye neyse cantami topladim geldim kapinin onune ayakkabimi giyeyim diye kapinin onunde diger cantami gordum bu daha buyuk diye dusunerek cantami deyistirdim..neyse çocuklarla geze eylene magazalara falan girdik her şey aldim eve donucez bi saata bakayim dedim telefon yok..ay deli oldum cantani boşaltim yok telefon..her magazada da cantami cikarip bi kenara koyup cocuklari giydir falan onla uğraşiyordum calindi sandim kac kez satici kizin numarasindan aradik açan yok tum magazayi ..neyse artik umudumu kaybetmiş bir şekilde eve dondum kapiyi actim telefonum caliyo ay nasil sevindim anlatamam baktim eşim ariyo actim basima gelenleri anlatayim diye eşim bi basladi susturamiyorum adam az kalsin agliyacakti tam 37 cevapsiz arama vardi eşimden :(( başimiza bisey gelmiş sanmiş korkmuş :( bundan sora yalniz dişarı çikmak bitdi dedi :))) valla dogruda dedi her seferinde basima bi olay geliyo 2çocukla zor gercekten