Merhaba arkadaslar anneme nasil davranacagimi bilmiyorum söyle baslayayim konuya kuzenim 3 sene önce bi evlilik yapti esimle onun esi kuzenler esimle arami yapmak icin elinden geleni yapti biz nisanlandik nisan günümüzde ben kuafördeyken evliliginde sorunlar oldugundan bahs etmeye basladi neyse 1. aydada nikah yaptik bu arada yurt disinda kaliyorum yine tartismislar yok efendim sen niye perdeyi cekiyorsun banyoyu dagitmissin basit seylerden sürekli tartismalar neyse ailecek gittik konustuk aralarini düzelttik bu 2 ay sonra yine ayni bu sefer bosanmaya karar vermisler kuzenim annesi kiz kardesi hepsi ben bosaniyorum sende yüzügünü aticaksin oysaki esim o kadar merhametli biriki aralarini düzelmek icin ne kadar cabalamisti yengem olucak sahista esime kizin pasaportu var elini sallasa ellisi demis cahil halbuki esim ögretmen adam yani neyse annemde bunlara ayak uydurdu yok illa aticaksin yüzügü diye ama babam arkamda durdu cok sükür dügünümüz oldu sonra anneannem vefat etti virüsten dolayi dedemde agir gecirdi neyse o güne kadar konusmuyorlardi konusmaya basladilar anneme niye bu kadar yüz veriyorsun diyorum ne yapayim babam onlarla beraber diyor tamam yengemle konus baban icin ama bu yegenlerin seni niye hicbirsey olmamis gibi ariyorlar zoruma gidiyor diyorum haksizlik yapildi dügünümde annem tarafindan kimse gelemedi daha neler neler yapmadilar annem onlarla konusunca cok zoruma gidiyor annemle konusmak görüsmek istemiyorum ne yapicagimi bilmiyorum hakkinizi helal edin uzun oldu