Ben fırında yapıyorum canım bende kızımla için yapmaya başladım daha önce bilmiyodum. Günlük cam şişede süt var onlardan al birde probiyotikli yoğurt mayası toz olandan sütü koy tencereye ılık olunca bir çay bardağı al mayanı da çay bardağına kat 20 dk mafyanın demlenmesini bekle o arada sütü bir kere kaynat yeter pastörize olduğu için uzun kaynatma a gerek yok fırını Fansuz 2 saate 50 dereceye ayarla sütün içine serçe parmağını sokunca 7 saniye durabilirsen olmuş demektir ama derecen varsa 45 derece yeter sonra hazırlanan mayay kat karıştır kavanoza koy bir havlu ile sar fırına at 2 saat sonra fırını kspst ama yoğurt orada 7 saat kalacak sonra kapakları aç kapağı açık buzdolabı koy 12 saat böyle dursun sonra hazır. Böyle çok karışık oldu ana inan çok kolay herkes tarif istiyor video çekeceğim pazar günü yapacağım çekince haber veririm canım inan taş gibi oluyor ters çevirince bile düşmüyor eşim hazır sandı :)