0 oy
1,455 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Biz 3 yıldır hiç ismimizle hitap etmedik bir kere sinirlendim ismini söyledim küstü benimle sırf ismiyle seslendim diye şaka gibi ama gerçek siz de isimle hitap edince böyle tepkilerle karşılaşıyor musunuz merak ettim :D:D

37 Cevaplar

+2 oy
(5,602 puan) tarafından

image

Olabiliyor. :)
tarafından
Hahahahahahahah
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Bn hep ismiyle sesleniyorum ya 
(15,126 puan) tarafından
Kendimi aradım ve buldum Merve jdhd ben mi anormalim ya da çok odunum diye Bi sorgulamadm değil jsjdh
(1,861 puan) tarafından
Bende benden başka yok sandım seni görene kadar merve
(15,126 puan) tarafından
Bende:))
(1,861 puan) tarafından
Haydi ozaman merveye bir artı
tarafından
:D serdar aşağı serdar yukarı:D telefonda ömrüm diye kaytlu 1 kere dememisimdir ömrüm ahahahahah :D
Arada bı canım derim telefonda knusurken ama yüzyüze hep serdar ahahahha
+1 oy
(1,309 puan) tarafından
Hahaahahahha hayatım canım filan diyince hayırdır ne isticen diyo o kadar isimciyiz yani :Ddgsg
tarafından
Ben bir şey isterken büyük bir şey isteyince bütün aşk sözcüklerini sıralamaya başlıyorum anlıyor direk yine ne isteyeceksin diyor :D
0 oy
tarafından

Bnde hayatim diyorum oda kavga edince Büşra diyor sanki ebeme sövülüyor gibi hissediyorum:D

tarafından
Ayneee kendine gelll der adımı söyler
tarafından
Ayyy doğruyu söylemek gerekirse bana da ismimle hitap etse sinirden deliririm ya
0 oy
(974 puan) tarafından

Valla bana da ismiyle seslensem sinirlenir bilerek bakmaz. Hiç hoşuna gitmiyor. Bende tepkisini çok sevdiğim için arada ismiyle sesleniyorum sonra gülüyorum verdiği tepkiye ☺️:D

tarafından
Valla aynı benn az önce yine mesaj olarak ismini yazdım aradı hemen :D
0 oy
(1,488 puan) tarafından
Bende adıyla seslenmiyorum çok tuhaf geliyo yani seslenemiyoeum ama o arada sesleniyo
tarafından
Bende seslenince sanki başka birine sesleniyorum gibi
0 oy
tarafından
Sinirlenince eder ben sınırını anlayim diye yoksa hiç etmez 20,, kusur evliyiz ben de çok sevince söylerim adını böyle uzun murattttt murattttt derim o anlar bı durum varrr 
tarafından
Maşallah canımm ben sinirlenince söylerim sonra o küser
0 oy
(1,412 puan) tarafından
Ailelerin yanında evet adını diyorum ilk zmn çok uyardı göbeğimi sen mi kestin dedi ben de ne diyim eskiden olduğu gibi abi deyim istersen dedim her uyarmasında baktı ben bildiğimi okuyom artık uyarmıyo :))))
tarafından
Valla ben ailemin yanında da ismiyle hitap etmedim ama sevgi sözcüğü de kullanmadım :D
(1,412 puan) tarafından
Kız adama ne diye seslencem hey şişt pişt baksana mı dicem :))) zaten bi kez daha uyarsa abi demeye devam edecektim :) ilk tanıştıgımız ara abi diye hitap ediyodum da :)))
tarafından
Bendeeee abi diyordumm
0 oy
(802 puan) tarafından

Çok kizdigimda ismini ve soyismini birlikte zikrederim.Onun dışında şahsıma münhasır bir hitapla seslenirim. <3

tarafından
Ben sinirlendiğimde ismini söylerim zaten söyleyince o sinirleniyor :D
(802 puan) tarafından
AhHaha sinir edincede aşk sözcükleri bekliyorlar ya akıllarına şaşarım :)
0 oy
tarafından
Kaynanam bilim yaninda ismiyle seslerinin diğer şekilde askm ama eşim hep ismimle seslenir
tarafından
Ben seslendim eşime ismiyle ama o hiç seslenmedi
0 oy
(1,315 puan) tarafından

4 yılık evliyiz bekarken de hiç ismim ile seslenmedi kavga etsek bile hep cano der bana bende ona patates kafa derim :D

tarafından
Hahahahhahapatates kafa iyiymiş
0 oy
(8,907 puan) tarafından
Çoğunlukla ismiyle hitap ediyorum
tarafından
Ben edince küsüyor
(8,907 puan) tarafından
Benimki alıştı eşim pek ismimi demez ama ben isimle daha rahat konuşuyorum
0 oy
(13,567 puan) tarafından
3 buçuk senedir evliyim cnm eşimin ağzından ne canım ne başka bir şey asla duymadım baktım bana karşılık vermiyor adıyla da cagirmiyorum artık öyle konuşuyorum;)
tarafından
Yani o söylemiyorsa sende en iyisini yapıyorsun canım
0 oy
(121 puan) tarafından

Ben bazen ailelerimizin yanında ismiyle sesleniyorum ondan çok benim garibime gidiyor yabanci birine sesleniyorum gibi oluyo :D

tarafından
Ben orda da seslenmiyorum ya çok garibbime gidiyor
(121 puan) tarafından
Oda ismimi vermez aileler içinde bile ama ben çekiniyorum biraz büyüklerden oda bozuluyo bu duruma
0 oy
(4,341 puan) tarafından

Iki yıldır hayatımda Bi kere bile ismiyle hitap etmedim utanıyorum o da benim ismimi söyleyemez :D

tarafından
Ben utanmıyorum ama çok garibime gidiyor ismiyle seslenmek
(4,341 puan) tarafından
Bazen başkasının yanında ismimi söylemesi gerekiyo agzindan Bi türlü cikmiyo çok komik oluyo ;))
tarafından
Eveeet evet ya çok komik  oluyor :D
(4,341 puan) tarafından
Eve gelince dalga geçiyorum ben nisanliyken bile ismini başkasının yanında söyleyemezdim daha yeni yeni annemlerin yanında söylemeye basladim
0 oy
tarafından
Aynen ismini söyleyince birde tavır yapiyolar hahahah :)
tarafından
Evet ya bazen sinir etmek için ismiyle sesleniyorum küsüyor :D
0 oy
tarafından

5 senedir tanıyorum kocama hiç Hüseyin demedim :D hep hüso derim 

tarafından
Hahahahh o da iyiymiş canım en azından tam ismini söylemiyorsun
0 oy
(4,436 puan) tarafından
Eşim arada ismimin arkasına hanım ekleyerek söyler şirinlik olsun diye onun dışında birbirimize adımızla hitap etmedik öyle oldu ki adamın adını unutmasam iyi yani :D
tarafından
Ayyy böyle deyince aklıma geldi nişanlıylen bende öyle şirinlik yapayım deyip mesaj atmıştım Cüneyt bey diye adam ciddi zannetti benimle tartıştı bir daha bey falan deme diye
(4,436 puan) tarafından
Yaaa :)) ben anlıyorum o an ne amaçla söylediğini Allahtan :))
0 oy
tarafından

Bana da eşim bi kere sinirlendi adımla seslendi bende ona su şarkıyı attım

Rafet elroman adımla seslendi nasıl ağrıma gitti :D sonra hemen aşkım bebegim bitanem canım yazdı gönlümü aldi:D

tarafından
Hahahhahahaha bana da adımla seslenirse çok ağrıma giderdi :D
0 oy
tarafından

Bazen mihri diye seslenince neee benim adim mihrimiiii diyorum adam bi iki saniye bakiyo kaliyo sonra anliyo :D

tarafından
Yaa adın mihri mii ne güzel ismin varmışş
tarafından
Mihriman aslinda mihri derler kuşum tesekkur ederim ❤️

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 658 göst.
6 Haziran 2021 Diğer kategorisinde 2323 (2,173 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 297 göst.
25 Mart 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,756 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 523 göst.
25 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,756 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,078 göst.
8 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Ikiz anne adayi (1,111 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,875 soru

24,612,122 cevap

364,128 kullanıcı

...