Biz 3 yıldır hiç ismimizle hitap etmedik bir kere sinirlendim ismini söyledim küstü benimle sırf ismiyle seslendim diye şaka gibi ama gerçek siz de isimle hitap edince böyle tepkilerle karşılaşıyor musunuz merak ettim
Bnde hayatim diyorum oda kavga edince Büşra diyor sanki ebeme sövülüyor gibi hissediyorum
Valla bana da ismiyle seslensem sinirlenir bilerek bakmaz. Hiç hoşuna gitmiyor. Bende tepkisini çok sevdiğim için arada ismiyle sesleniyorum sonra gülüyorum verdiği tepkiye ☺️
Çok kizdigimda ismini ve soyismini birlikte zikrederim.Onun dışında şahsıma münhasır bir hitapla seslenirim.
4 yılık evliyiz bekarken de hiç ismim ile seslenmedi kavga etsek bile hep cano der bana bende ona patates kafa derim
Ben bazen ailelerimizin yanında ismiyle sesleniyorum ondan çok benim garibime gidiyor yabanci birine sesleniyorum gibi oluyo
Iki yıldır hayatımda Bi kere bile ismiyle hitap etmedim utanıyorum o da benim ismimi söyleyemez
5 senedir tanıyorum kocama hiç Hüseyin demedim hep hüso derim
Bana da eşim bi kere sinirlendi adımla seslendi bende ona su şarkıyı attım
Rafet elroman adımla seslendi nasıl ağrıma gitti sonra hemen aşkım bebegim bitanem canım yazdı gönlümü aldi
Bazen mihri diye seslenince neee benim adim mihrimiiii diyorum adam bi iki saniye bakiyo kaliyo sonra anliyo
1,507,875 soru
24,612,122 cevap
364,128 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın