0 oy
967 göst.
Diğer kategorisinde (782 puan) tarafından
Kizlar kardesim bi uyvulamada azar gibi bi uygulamda adamin birine baskasinin jumarasini sallamis vermis adam benimle dalga gectigin icin seni savciliga vericem demis ve ss almis konumunu falan bulurlar demis ben napicam verirmi versede bulurlarmi off babam duyarsa mahveder onu bide evli bu salk ya simdi yargilamayi birakip bana bi destek okun nolur

31 Cevaplar

+3 oy
(122,989 puan) tarafından
sen karisma sikahetci olsa bilisim suclari bulur tabiki kardesin hak etmis yaa evli kocasi kiskanc bi kadinin numarasini verdiyse neler oluyo neler bi yuva yikimina bile sebeb olabir adam ins sikayet eder
-Reklam-
+2 oy
(4,907 puan) tarafından
Evli lafina kadar yadırgamadım ama orda durdum . Kardeşiniz mi evli ?
+2 oy
tarafından
Hiç muhattap olmasın bişey yapamaz adam korkutup sindirmeye calisiyo asıl korkuyla hareket ederse istediği herşeyi yaptırır adam
0 oy
tarafından
İnşallah kötü bir şey olmaz cnm yaa
0 oy
(14,696 puan) tarafından
Oha cidden evli bir bayanın azar uygulamasında ne işi varmış ? Babana gerek yok kocası duysa sicar zaten. Sanmam vereceğini ama böyle şeyler yapmaya devam ederse evliliği biter 
(782 puan) tarafından
Yok zaten geberttim ama verirse valalha evliligi biter
(14,696 puan) tarafından
Adamın vicdanına kalmış artık
tarafından
Eşine kalmadan bence kardeşiniz boşansın adamın hakkına girmesin daha fazla yazık değil mi tabi bilmem nasıl bir insan ama yinede aldatma buda
0 oy
(9,550 puan) tarafından
Tabii yaptığı olmamis bi de evli hiç girmeyim oraya...ama bisey olmaz ya öyle sallamistir adam
(782 puan) tarafından
Insallah vermez ya kocasi bosar bunu
0 oy
tarafından
Kadın mı erkek mi
0 oy
tarafından
Allah akıl fikir versin o ayrı da.bence de vermez ya onunla mi ugrasacak.korkutmak için demiştir bence sinirlendiği için.bosey olmaz bence
0 oy
(11,508 puan) tarafından

Şimdi kardeşin kadın mı adam dalga geçtiği için dava açamaz ama numarasını verdiği kişi açabilir

0 oy
tarafından
Hiçbir şey olmaz 
(4,876 puan) tarafından
Kendi mailini nosunu vs vermedi ise kendine ait herhangi ulaşacak bir bilgiye sahip değilse üyeliği kapattığı anda biter ulaşamaz kimse. Adam belliki korkutmak istemiş.
(782 puan) tarafından
Yok sahte meil acmis hesap donduruluyo siljnmiyo
(4,876 puan) tarafından
Azarin destek hattı vs varsa yazsın yada dondursn girmesin bir daha
(782 puan) tarafından
Tm oyle yapiyim bi
tarafından
İlkim ada Her türlü ulaşırlar cnm istediği kadar kapatsın hesabını telefon markasına kdr çıkarıyorlar
0 oy
(3,997 puan) tarafından
yani canim neyine destek olalim anlayamadim ki , yani evli kadinin o uygulamada ne isi var 
0 oy
(7,096 puan) tarafından

Cidden salakms duyarsa baban belki biraz akıllanır ama bence korkutmak için yapmıştır bisiy yapamaz 

Azan kul belasını bulurmuş demeden de gecemiycem

tarafından
Kardeşi evli Kocasi duymadan halledecekler ondan babası duymasn diyor
(7,096 puan) tarafından
İşte bende o yüzden diyorum duysun belki az akıl sokar kafasına
0 oy
(5,332 puan) tarafından
Suç bacım adam savcılağa veririse numarayı verdiği kişide şikayet ci olursa   kardeşin suçlu olur yeni yasa az önce haberlerde duydum 
0 oy
(387 puan) tarafından
Benim kuzenim içinde farklı bı durum olmuştu kendi okb hastası dayım aradı kızım hasta yalvar yakar savcılıktan geri çektirdi davayı yoksa Eskişehir'e gitmek zorunda kalacaklardi dava için . Sizde biriniz arayın kardeşim bı hatadır yapmis deyin vazgecirmeye calisin
0 oy
(4,083 puan) tarafından
Bi *** yapamaz korktuğunu belli etmesin yalvarmasin bisey yapma diye ortadan kaybolsun tamamen uğraşacak kimseyi bulamazsa bsiey yapamaz
(782 puan) tarafından
Verirse kocasi bosar bunu vallaha yalvarmis bu ama adam cevap vermiyomus
(4,083 puan) tarafından
Yalvarmasin niye yalvarıyo adamın da başka işi yok mu  ki gitsin onunla uğraşsın korktuğunu belli etmesin evliyim falan da demesin sakın
0 oy
(530 puan) tarafından
Yerinde olsam hiç karışmam. Kardeşin eşini de aldatmış oluyor aynı şey senin başına gelse ne kadar üzülürdün. Sadece kardeşim gözüyle bakma olaya 
0 oy
(4,697 puan) tarafından
Adam onu savcılığa veremez oda azarda ne yapıyor evli barklı kadın Allah vermesin herşeyi kapatsın adam onu bulamaz 
(782 puan) tarafından
Savciliga verse de bulamaz mi
0 oy
(1,763 puan) tarafından
Vermez cnm korkutmus oda yanlis anlama ama altindan kalkamayacgi ise girmesin belli o numara baskabir bayana ait cikacak oda evli olacak problem yasayacak filan yaptigi cok yanlis adam savciliga vermez ama salladigi numara tutarsa o verir iste akilli olsun bence
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Azar uygulamasını indirirken üyelik vs açılıyor mu kendi nosunu mailini mi yazmış. ?

Üyeliğini kapatsn bişey olmaz canım inşallah kendi bilgilerini vermedi ise tabiki.

Adam bence korkutmak istemiştir birde evli olduğunu biliyor ise 
(782 puan) tarafından
Yok baksa meil acmis bu numarasiyla faaln kayitli degil
 Sahte meil acmiş
(4,876 puan) tarafından
Tamam bişey olmaz adam korkutmuş ulaşmasın bir daha adama unutsun gitsin .
(782 puan) tarafından
Eminsiniz dime cok tesekkur ederim
0 oy
tarafından
Başkasının numarası degl numarasını veren kişide şikayet eder evli eşi duymaz inşallah cnm

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 282 göst.
12 Aralık 2021 Diğer kategorisinde 2cocukannesiii (604 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 639 göst.
10 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Gamzey (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 724 göst.
9 Şubat 2020 Aile kategorisinde Yagmuruntopragi (245 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 314 göst.