Kizlar esimin telefnnda call reconder die bi uygulama var arama konusmalarini kaydediyor esim annesini aramis kayittan,silmis ama programdan,silmemis bende dinledim 24 dk bizdende bahsetmis tabi ben esime haber vermeden annemle kahvaltya gttik biraz uzak anneannem fln snra biraz tavir yapti o yüzdenmi annesini aradı bilmyrm benden bahsetms annesiyle kahvltya gtmis taa nereye die hayatlarini yasiyolar wlla dio anneside snra benden bahsedrk annesini yiyo biseyler aldirip duruyo dio bebeyi çok sevio ama dems sevmesni bliosa alacak demisnbenim kaynnada ay cok siniroldm kendilerinl asla bisey almazlar cimriler iki laflarindan,biri para yok ne zorluk cektik ne fakirlik cektik surekli boyle bacagim agriyo dio esimde annesinnde agrio ama o her isi tutuyo gi dems benm tuttugum is gbimi dio ben oyle gezmm o gbi die ( ve annem kendi evini halleder daha gelir benim evimi halledr 4 sene bu boyleydi yarinda yardima gelck bebeme bakio arada) kaynnmda bebe bakma zamani gelse bende koye gtmem dio ben yaptiklari dedkodu ve kaynanama firsat verdigi icin esime kiziyorum kaynananm olgun bi kadin degil esimde ailemin degerini bilip cok yardim ettiler kredi cektiler de demio daha seyi unttm adani calisitrip koluna bilezik yapmis dio kaynnmda sakli gizli yapmis cok sinr oldm sizce kaynnm gelince nasil bi tutum izlemeliyim ? Ve esime