Kızlar taşınacağız toparlanıyoruz kaynanam bizde kalıyor yardım etmek için birkaç gündür. Tasinacagimiz eve de sadece karanlıkta gittim iki defa. Eşim işten geldi gidelim dedi bebeği anneme bırakalım. Bebegim de 5 aylık. Ben bırakmak istemedim ama kaynanam bırak ben bakarım falan dedi neyse uyuttum kızımı. Mama hazırladım uyaninca verirsin susar diye. YouTubedan elektrikli Süpürge sesi hazır ettim ağlarsa açarsın diye. Tamam merak etmeyin dedi. Gittik 1 saati bulmadı geldik eve çocuğum ağlamaktan mafolmus. Kaynanam da işte diyor çok ağladı susturamadm yırttı kendini. Mama vermedin mi dedim verdim diyor yine ağladı falan . Mamanın da yarısi duruyor çocuğum mama verilse susan çocuk. Bir de marifet gibi anlatıyor çok ağladı yırttı kendini kıyamet kopardı falan gülerek anlatıyor. O kadar sinir oldum ki lafa gelince 3 çocuk büyüttüm diyor nasıl büyüttün bir çocuğu susturamamis. Aynı şeyi bir ay önce de yapmıştı bırak ben bakarım 3 çocuk büyüttüm diye biraktiriyor çocuğu sonra ağlamaktan mafoluyor çocuğum çok sinir oluyorum birdaha asla çocuk bırakmam güvenip.