+1 oy
574 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,308 puan) tarafından
Kızlar taşınacağız toparlanıyoruz kaynanam bizde kalıyor yardım etmek için birkaç gündür. Tasinacagimiz eve de sadece karanlıkta gittim iki defa. Eşim işten geldi gidelim dedi bebeği anneme bırakalım. Bebegim de 5 aylık. Ben bırakmak istemedim ama kaynanam bırak ben bakarım falan dedi neyse uyuttum kızımı. Mama hazırladım uyaninca verirsin susar diye. YouTubedan elektrikli Süpürge sesi hazır ettim ağlarsa açarsın diye. Tamam merak etmeyin dedi. Gittik 1 saati bulmadı geldik eve çocuğum ağlamaktan mafolmus. Kaynanam da işte diyor çok ağladı susturamadm yırttı kendini. Mama vermedin mi dedim verdim diyor yine ağladı falan . Mamanın da yarısi duruyor çocuğum mama verilse susan çocuk. Bir de marifet gibi anlatıyor çok ağladı yırttı kendini kıyamet kopardı falan gülerek anlatıyor. O kadar sinir oldum ki lafa gelince 3 çocuk büyüttüm diyor nasıl büyüttün bir çocuğu susturamamis. Aynı şeyi bir ay önce de yapmıştı bırak ben bakarım 3 çocuk büyüttüm diye biraktiriyor çocuğu sonra ağlamaktan mafoluyor çocuğum çok sinir oluyorum birdaha asla çocuk bırakmam güvenip.

20 Cevaplar

+13 oy
tarafından
İyilikte yaramıyor. Bazı bebekler ne yapılırsa yapılsın annesinden başkasında susmuyor. Besle kargayı oysun gözünü
(1,308 puan) tarafından
Nereden biliyorsun. Gülerek anlatıyor ağlamaktan mafoldu diye küçücük bebek kendine guvenmiyorsa bakarım demesin
tarafından
Ağlayarak mi anlatsın?
(1,308 puan) tarafından
Yani evet benim çocuğumun ağladığı eziyet çektiği anları gulerek anlatmamali onun da içi acimali
-Reklam-
+7 oy
tarafından
Ya bu insanlarda sizlere napsa yaranamiyor 
+4 oy
tarafından
Benim bebeğimde 6 aylık uyanınca beni göremeyince babasında bile durmuyor hep gördüğü insan kadın susturmaya çalışmıştır neden bu kadar sinirlendin anlamadım bilerek ağlatmaz ya
+1 oy
(14,929 puan) tarafından
Başkasının çocuğu kendi çocuğun gibi olmuyor isterse 10 tane büyütsün annesi olmadığı sürece kadın ne yapsa susmaz zaten küçük çocuk da. 
0 oy
tarafından
Ya ne veriyorsun . Her çocuğun huyu farklı olur . 

Bilmez anlamaz o ben bırakmıyorum kimseye çok mecbur kalsam veririm onda da yarım saatte bir ararım
(1,308 puan) tarafından
Ben de mecbur kaldım 45 dk sonra evdeydim 15 dksi uyumuş kalanı ağlamış üç çocuk büyüttüm diyor çocuk ağlıyor susturmak için çaba yok
0 oy
(143 puan) tarafından
Aynı benim kayınvalidem ben 1 yaşında çişe alıştırdım yok şöyle büyüttüm yok böyle ama kızımı aldı mıydı kesinlikle durduramıyor kızım gitmek istemiyor ayrıca aynı evde oturuyoz sürekli gördüğü çocuk 
0 oy
(1,254 puan) tarafından
Guvenmiyorsan bırakma çocuğunu. Kadın bakmis elinden geleni yapmis bilincli bi sekilde ac birakacagini düşünmüyorum. Çocuk bu ağlar çocuğunun huyunu sen daha iyi bilirsin daha oncede yaptiysa ve bakamadiysa ee şimdi niye biraktin? 
(1,308 puan) tarafından
Israr ediyor bakarım üç çocuk büyüttüm diye ben de bırakmak Zorunda kaldım eve gitmek zorundayım tasinicam evi görmedim. Birdaha asla bırakmam güvenip insan çaba gösterir susturmak için çocuk aç değil zaten sussun diye mama verecek aglarken
0 oy
(7,787 puan) tarafından
Ee benim kızım da uslu o zaman... 

Ama sadece anasinin kucaginda benim kokula duran bi cocuk bana cok duskun baskasi durduramiyor... (11 aylik oldu)

Yani wen mama verince susar cunku kokunu da aluyor seni hissediyor ama o verince susmayabikir.
(1,308 puan) tarafından
Yani bilmiyorum üç çocuk buyuttum diyor ikisi kendi çocuğu biri torunu. Susturmak için çaba göstermiyor aglarsa ağlasın modunda gülerek anlatıyor içim acıdı çocuğuma
(7,787 puan) tarafından
Hmm anladım yani benimki napsanda ben kucagima almazsam susmaz belii seninki de oykedir demiştim..
Yani hic yoktan bi balkona cikar evi gezdir kucakta tabi caba gosterilir..yapmadiysa kizmakta haklisin.
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Ben buyuzden hiç bebeğimi kimseye bırakmadım ne olursa olsun oyuzden kimseye de bisi dememe gerek yok 
0 oy
tarafından
Canm bnim bebegim 5 aylikti kuzenin dugunu vardi 1 saat kuafore gittim geldim uyuyordu yoksa birakmazdim uyanmadan gelir diye dusundum cok aglamis annem durdiramamis yani normal minicik bebekler
0 oy
(665 puan) tarafından
Yani canım çocuk yadirgamis olabilir seni görmeyince eltimin oğlu var 6 aylık çocuğu okula götürürken bana bırakır çocuk bı garip anası gider gitmez Başar cayirtiyi yani cokda sıkıntıya girme senin kokun elbet farklıdır alır susar ama başkasını bilir bebek...
0 oy
tarafından
O an demek ki seni aramış bebek 
0 oy
(879 puan) tarafından
herkes seni nankör ilan etmiş ama sen bebeğinin huyunu bilirsin eğer mama verince susuyor gezdirince duruyor  diyorsan öyledir kaynanan belki eski kafalıdır ağlar susar düşüncesine girdiyse müsade etmiştir ağlamasına sende üzüldün haliyle . Bidaha bırakma bebeğini cok aglamasi iyi değil derdi benim doktorum heleki ilk 6 ay
0 oy
(241 puan) tarafından
Bende 2 çocuk büyüttü m 3.ye hamileyim kendime cok güveniyorum çocuk bakma konusunda ama başkasının çocuğunun her huyunu suyunu bilmiyorum kadında bakarım demiş iyi niyetle madem bu iki oldu 1 saatlik işin varsa yanında goturseydin eşinle idare ederdin 1 saat ... 
0 oy
(872 puan) tarafından
Benim kızım da durmuyor kimsede. Benim k.v.de borak bana ver bana. Ben de çocuk büyüttüm biliyorum diyor. Ama her çocuk farklıdır. Benimki kimseye asla gitmez kimsede durmaz. Çok hareketli kızım korkuyorum düşürür falan diye çünkü ben zor zor tutuyorum. Bir daha bırakma. Kendisi de özellikle aglatmamistir kızını. Ama kızın seni istemiş.
0 oy
(2,290 puan) tarafından
Ağzına carpsaydin bakamamissin diye :)
0 oy
(5,940 puan) tarafından
Çocuk bu  ağlar   sanki  sende  hiç  ağlamamış  gibi  konuşuyorsun  ne war bunda  demekki  yemedi  mamasını  illa  zorla mı  yedirseydi  bunda  sinirlenecek hiç bir şey yok  çok  abartmışsın  bazılarına  iyilik de yaramıyor  resmen ya 
0 oy
(7,148 puan) tarafından
Amma abartnışsın yani kadın nerden bilsin susup susmayacagını sizin işiniz görülsün diye gelmiş iyi niyetiyle bakarım demiş. Hani bebegi Bi kenara atsa kendi haline bıraksa anlarım da kadın ugraşmış ama susmamış. Sen mama verince sen mama verdigin için degil senin kokuna alıştığı için susuyordu demek ki yoksa mama vermekten de aciz degildir kadın yani iyilik de yaramamış sana pes dogrusu 
0 oy
tarafından
Yalan mı söylesin şimdi ağladı mi deseymis. Bebek bu ağlar anı anını tutmaz. Bırakma o zaman sende bebeği. Bakmasa bakmadı olur baksa ağladı olur. 

İlgili sorular

0 oy
62 cevap 2,519 göst.
22 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Dolunay selen (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 232 göst.
19 Mart 2023 Diğer kategorisinde Elifnur5634 (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 204 göst.
30 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Gonca Aslan (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 440 göst.