0 oy
181 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,101 puan) tarafından
Bizim uzerimizde ne var boyle kızım hastalıktan kurtulamadı dün hic bisey yoktu ya turp gibiydi aksam yemek yerken birden burnu tıkandı geceden beri hasta daha geçen alerjiden gece oksurugunden doktor birsuru ilaç yazdı şu eşimin köyüne gittik bi kac ay kaldık kızımın sağlığı oraya gittigimizdwn beri alt üst oldu hamileyim bide 39+3 sancılarım gelip gidiyor ağrıdan uyuyamıyorum bile onceden artık doguruyum duramıyorum ağrıdan derdim simdi kızım iyilesmeden dogum olmasın diye dua ediyorum dogum diye kızımı emanet edip hastaneye gitsem kim bilir stresten nolucak acaba uyuyabildimi atesimi var gene oksuruyormu bunları düsünmekten naparım dogumda Anne olmak ne zor ne sorumluluk gerektiren birseymis bunu şu bi kac ayda daha iyi anladım gercekten oncesinde daha rahatmisim kızıma hayatımda hic antibiyotik kullanmayan ben şu bi kac ayda kutu kutu antibiyotik kullandım ilaç kullandım..

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kızzz vallahi de aynı ben bu eşim olacağın köyüne nir gittik gitmez olaydım çocuklar bir hasta oldu Ogün bugündür ne yaptıysam geçmedi grip gidiyo bitiyo tekrar geliyo ayy ne illet bişey bu böyle kardeşim diyo ama abla eczanelerde çocuk ilacı kalmadı depolardan getirtme yarışı ediyoruz diyo girdiğimiz reçetelerin haddi hesabı yok diyo günde 300 belki daha fazla reçete oluyo dedi abartısız diyo kız caz benimkiler halen hasta öksürüğü balgamlıydı geçdi 3 ünüde geçdi gibi ama burun tıkanıklığı var bu defa da çok yoruldum az yatayım dedim yok yani 

-Reklam-
0 oy
(1,166 puan) tarafından
deme  ya  benimde kizim 17 aylik hastalandi   bir aydri  uyku uyumuyorum geceleri o kadar cok yorqunum ki geceleri bile agliyorum bazenn.   her seye aglar oldum sinirlerim alt ust oldu
0 oy
tarafından
Alerjik çocuklar hava değişiminden daha çok etkileniyor. Kızımda öyle ilk gittiğimiz günleri hep hasta geçer. Doktor rica etsen hava verse o daha iyi oluyor. 

Gece yatarken yatağına yakın yere soğanı kes koy. Evde varsa üzerine karanfil koy. Tıkanıklığa iyi geliyor. Şimdide yapabilirsin 
0 oy
(770 puan) tarafından
Alerjiyse antibiyotik neden kullaniyorsunuz

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 819 göst.
1 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Happymommy (2,109 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 251 göst.
3 Kasım 2023 Diğer kategorisinde 1prenses_1prens (642 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 809 göst.
0 oy
15 cevap 985 göst.

Kategoriler

1,440,713 soru

23,683,497 cevap

310,427 kullanıcı

...