yani evde yoğurt pilav yoğurt makarna tavuk köfte salam çokokrem ve mercimek çorbası dışında asla bişey yemez yani her gün de bunlar pişemez ya evde tadına bile bakmadan yemem diyor her her yolu denedim yok yemez ki yemez makarna salçalı asla yemez ayranlı çorba sebzeli pilav ıspanak pırasa mantar şehriye çorbası karnı yarık patlıcan yemekleri salata karışık kızartma ve daha neler neler mümkün değil ki yemez zeytin yemez peynir yemez reçel yemez domates yemez daha neler var aklımda değil yavv delirdim ya ayran çorbası yaptım okuldan gelmiş yemem diyor bende ya yer yada aç kalırsın akşama kadar dedim oturmuş inat etmiş sevmiyorum tadına dahi bakmadan sofra kurup yemek indirdim ye yemezsen akşama kadar bişey yok çünkü akşama da ayranlı çorba var ona göre güzellikle olmuyor zoru deniycem çünkü yani tadına bakmadan yemem ne demek ya hadi bunu sevmiyorsun diğer yemekler artık eskisi gibi yemediyse kıymayıp ta ekstra bişey yapmak yok yokluğu hiç bilmiyor o kadar üzülüyorum ki şeftali nektarı portakal mandalina erik üzüm bile yemez yani ben napcam okula bile beslenme ne koycam akla karayı seçiyorum :(