0 oy
287 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (44 puan) tarafından
Kayınvalidem eltimi bana kötülüyor taşıyor laflarını ama evinden de çıkmıyor şuan eltimle konuşmuyoruz doldurdu yuzuden eltimdede suç var ama kaynanamda konuşmamazi kskanyyor hrlde biz itilen ikimizleede arası ack.oluyor  kayınvalidem arkasından konuşuyor gene gdip onun yanından ayrlmyor bugün yaptığı a pes dedim dünde aynısını yaptı kötüleri kötüledi ckti  hem diyor kahve ble yapmyor hm gne ayrlmor ondan

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende de aynı sorun vardı şimdi bir biriyle konuşmuyorum 
-Reklam-
0 oy
(5,743 puan) tarafından
İnsanlar gerçekten cok acayip ya sev ya sov derlerya kaynanan hem sevmiyo hem sovuyo geride yüzüne bakiyo nasil bir zihniyet taşıyorsa
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Bende eltimin evine gittiğimde arkamdan konuştuğunu öğrendim aslında tahmin ediyordum ama bu kadar derine kadar inip anlatmalari baya acaip hissettirdi. 

Şu an hiç biri ile konuşmuyorum. 
Ne kadar uzak o kadar iyiymiş kafan rahat olsun 
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Vallah şimdilik eltim yok ama eğer olursa böyle birşey olursa da şayet ikisinide yuzleştiririm sonrada ikisinide silerim 
0 oy
(19 puan) tarafından
Bir laf vardır ya kötülük yapan dedikodu yapan arkadan konuşan yüzüne yüzüne laf söyleyen her zaman iyi olur gerçekten ılımlı merhametli insan her zaman ezilir sende öyle ol 
0 oy
(1,779 puan) tarafından
Zaten biri senin yanında bir başkasından bahsediyorsa, muhtemelen başkasının yanında da senden bahsediyordur. Karakter yetersizliğinden kaynaklanıyor sadece kaynanada değil  tüm insanlar için geçerli.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 178 göst.
25 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gull23 (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 553 göst.
7 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Asena.ekinci (1,017 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 169 göst.
6 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Pasaninannesi44 (500 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 605 göst.
22 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ayselanne (367 puan) tarafından soruldu

411,041 soru

12,372,038 cevap

42,472 kullanıcı

Kategoriler

...