Aranızdan biriyim yeni hesap açtım bunun için
Evlenmeden önce ben zaten eşimi seviyordum hep böyle dertli aşklı şeyler paylaşırdım onun için işte bir gün eşimle hala çocuklarıyız bir gün annem halamlardayken kaynım eve bırakayım hala seni demiş annemde benden konum istedi onun telefonu bozuktu ….. abine at dedi tamam dedim attım konumu ona sonra bu da numaramı kaydetmiş
İşte paylaştığım aşklı şeylere vay bilmem ne gibi şeyler yazmıştı bende anneme anne ….. abim yazdı rezil oldum şimdi halamlara der mi bu kız arabeske bağlamış falan dalga geçer mi diye annemle yok şakasına demiştir dedi güldük geçtik işte sonra bu mesaj attı bir kaç gün sonra yine nasılsın falan diye bende iyiyim abi sen nasılsın dedim iyiyim ama abi demesen mi falan dedi bende pardon abi demeyecem de ne diyecem tabi abi diyecem dedim o da ben sana aşık oldum evlen benimle dedi bende sen ne diyorsun ya kendinde misin ben sana abi diyorum abi dedim engelledim
sonra işte eşimi zaten seviyordum o anneme açmış konuyu annemde ben karışamam kızım istiyorsa görüşür dedi öyle eşimle görüşmeye başladık 2 yıldır evliyiz ve hiç söylemedim eşime bilmiyorum korktum onu kaybederim diye linç etmeyin hiçbir hatam yok ki kaynıma falan hep mesaja koymak için abi derim bir tek eşime abi demezdim ismini de söylemezdim öyle sizle paylaşmak istedim bazen kendimi kötü hissediyorum