Kızlar 1 sene oldu, bu sorunu tam olarak çözemedik. Ve imdat diye bagırcam artık. Yeni evliyken annesi sürekli bizi çagırdı. Yemek, kahvaltı derken sürekli onlardaydık. Evimize göndermezdim. Saatlerce otururduk.Herşeyi bilmek istiyor, akıl veyor, aşırı konuşuyor.Ben annesinden felaket sogudum.Bana sormadan eşime söyleyip sürekli emrivaki yapardı.Ben şuan çalışıyorum. Arada gidiyorum.Eşimde ben annemlere gidince sende benimle gel diyor.İnanın bizim evden başka konuşacak konuları yok.Eşimin kardeşi bile sıkılıp eve gelmiyor, başka yerde kalıyor.Annesi sürekli gidince daha fazlasını istiyor. Bende arada gitmek istiyorum. Ayrıca mesela maaş aldım. Annesi ne kadar aldın, hangi tarihte alıyorsun, her haltı soruyor. Bende aldık bişeyler dedim.Bidaha sorarsa napcan maaşı, para falan mı lazım diyecegim.İnanın sogudum bu baskılardan. Eşime dün dedimki, istersen anlaşmalı boşanalım, sürekli annenin evini bekleyecek biriyle evlen. Boşanmakta istemiyor, benden memnun oldugunu söylüyor. Bende sürekli annesine gitmek istemiyorum. Aşırı müdaheleci biri annesi.Ve çalışıyorum, zamanım yok zaten.