0 oy
448 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Kızlar benim yakın arkadasm nisandma eşimin kuzenyle tanışıp 3 ay icinde evlendiler dokuz ay sonra boşandılar kız adamn hersyni aldı arkadasm haksız ..eski sevgilisini unutamadığını felan söyledi bana sonra kocasina kötü davranmaya başlamış en son boşandılar 3 sene felan oldu nafaka alıo adamdan biraz maaşı geç yatsa adamn nafaka gecikio die eve hemen avukat felanngonderyo nafakami vermedi gibisinden şimdi instgramdan gördüm arkadaşımı evlenmis ama nafaka alıo bunu eski eşi delil olarak felan kullanamaz mı adama da yazık yani soylesemmi bide bilemiyorum sizce ne yapayım?

Kiz bide boşanmak istemio her davada bu yüzden dava düşüo uzuyo  
Dini nikah ile evlenmis

10 Cevaplar

+2 oy
(2,569 puan) tarafından
Ben söylerdim yazık günah yani adama. Hem öyle hem böyle...  oldu yani. Kadın erkek ayrım yapmam. Verir delil olarak kullanır kullanmaz kendi bilir. Kızın yaptığı resmen dolandırıcılık. Böylede arkadaşımla arkadaş kalamazdım. Evlenirken kafası neredeymiş.
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bosanmadan nasil nafaka alabiliyo iste guzel ulkemin adaleti ayrica kisa sureli evliliklerde 1seneden fazla nafaka verilmiycrk diyede kanun cikti mahkemeye basvursun 
(5,749 puan) tarafından
Tedbir nafakası alıyor canim
0 oy
tarafından
Dini nikah mı yaptılar?
tarafından
Sanrm öyle yapmışlar zaten resmi nikahı boşanma olmadan yapamazlar kız bide bosanmio
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Söylerdim ama başka hesaptan bildirirdim sonra isim felan verirler başim agrır
0 oy
(4,695 puan) tarafından
Tabiki söylerim valla o ne öyle 1 yıl evli kal adamın suçu olmadıği halde ömür boyu nafaka al çok yanlış belki o adamda yuva kuracak kendine 
tarafından
Bende öyle düşündüm ama eşim biz karsmayalm dio canm
0 oy
(4,902 puan) tarafından
Allah hakkını alsın kızdan. Adama yazık 
tarafından
Bende öyle düşündüm canım yazık bencede adama ama eşim karsmayalm dio
0 oy
(12,778 puan) tarafından
Tabiki suc dini nikah var ise is 5 ay aldi diyelim nikah donuk parasin geri alir 
tarafından
Uc sene felan oldu üç senedr ödüyo adam ama eşim biz karsmayalmmdedi
(12,778 puan) tarafından
Oyle de  yazik o adama
tarafından
Kızda açık açık yasmss instgrama evli diye kocaman zaten ortak arkadaşlarımda var benim eski arkadasm oldugu için ortak arkadasm çok onlarda dedi evlenmiş diye sadece instgramdan gordugm de değil ama eşim öyle dedi ben de kızla gorusmuorum yoksa arkadasmda olsa söylerdim yani yazık günah üstelik kız calisio bide
(12,778 puan) tarafından
Dolayli yoldan ogrensin bari
0 oy
(5,749 puan) tarafından
Tabiki kullanabilir ve nafaka bu durumda kesilir zaten
tarafından
Eşim biz karsmaylm dedi canım
0 oy
(3,097 puan) tarafından
Bence eşin kuzeninle konuşsun. Yazık adama boş yere niye nafaka ödesin. Eğer eminseniz imam nikahlı evli oldugundan. Kuzeniniz ispatlayıp tazminat davası bile açabilir. Verdiği nafakalari da çatır çatır geri alır iyi bir avukatla. 
tarafından
Eşime dedim boşver dedi canım karSmyalm dedi
0 oy
(100 puan) tarafından
Hiçbir ilişkinin dinamiklerini bilemezsiniz 

O yüzden müdahil olmanız yanlış 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 356 göst.
18 Kasım 2019 Diğer kategorisinde ☆~❣HσɳҽყSҽρƚҽɱႦҽɾ❣~☆ (10,262 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 749 göst.
7 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ygurbet (172 puan) tarafından soruldu
+1 oy
37 cevap 564 göst.
9 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Mina (2,705 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 620 göst.
10 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,402 soru

12,304,473 cevap

38,534 kullanıcı