+1 oy
200 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (797 puan) tarafından
Anneler hayirli gunler benim kiz 19 aylik sutten kesme konusunda kafam cok karisik isin icinden cikamadim sizlere danismak istedim. Simdi benim bi kac rahtsizligim var en basta hasimato hastasiyim sol tarafimdaki lenf bezi iltihapli sis dogumdan sonra cikti tabi haliyle ilac kullanamadim ilerledi artik canimi yakmaya basladi iyice antibiyotik tedavisi olmam lazim ama emziriyorum ilac veremiyo doktorlar oyle boyle onu idare ediyodum ama belimde de skolyoz ve uc yerde bel fitigi cikti simdi de her gece inleyerek yataga yatiyorum resmen ama yine ilac veremiyolar esim de beni oyle gorunce üzülüyor artik sutten kes diye konusuyor bende kiyamiyorum hem o kadar zaman emzirmisim simdi biraktirinca uzaklasacakmisiz gibi geliyor kizimla diger yanda hastaliklar iki yasina da bisey kalmadi diye kendimi teselli ediyorum siz benim yerimde olsaydiniz ne yapardiniz hepinize teşekkür ederim simdiden 

1 cevap

0 oy
(14,239 puan) tarafından
Canım sen iyi olacaksın ki çocuğuna iyi bakabilesin çok şükür baya emzirmek nasip olmuş kes bence sana da günah kim bilir ne acılar cekiyorsun 
(797 puan) tarafından
orasi oyle ama kıyamıyorum canim inan cok zor gecti bu zamana kadar ama bi yanimda iki yasina bisey kalmadi dayan biraz daha diyor kafam cok karışık
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 281 göst.
8 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Gknr_atc (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 249 göst.
4 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde B. Sema (728 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 443 göst.

Kategoriler

1,493,780 soru