Kaynanam ile aramda bi problem yok normalde ama 30 günlük olduk bugün sürekli yanımda lohusayim diye.. onun olmasını istemiyorum cocuguma artık yalnız basıma bakmak istiyorum bide çok pimpirikli çocuk a dese koşup kucağına aliyo valla sinir oluyorum o bnm bebeğim kendi bebeği gibi davranıyor iyilik yapmak ıstiyo ama ben de kiskaniyorum artık bebegimi annesi benim...kaynanam kucağına alınca meme aranıyor bebek sınır oluyorum kokusuna fln alismasin o bnm bebeğim..benim dışımda herkes baktı bi ben bakamadim.. Allah'tan göğüslerinden süt gelmiyo da kimse emziremiyo şükür emzirirken alabiliyorum çocuğumu kucağıma.. InsaAllah tek başıma bakabilirim de tekrar gelmez 40 i çıkınca ((
Cnm bnm ya kıyamam o duyguları hic bilmiyorum kolay gelsin sana insaAllah istediğin olur
Allah iyiliğini versin polyana
Canım çocuk annesini biliyor istiyor dert etme ben veriyorum biraz bakın da dinleneyim diye en fazla 30 dk sonra geri geliyor kız durmadı al diye sesimi duyunca bile susuyor yavrum hiç stres yapma kendine anneyi bi şekilde hissediyor onlar
1,487,599 soru
24,318,425 cevap
345,189 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın