+1 oy
520 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,444 puan) tarafından

Oğlumun 2 yaş doğum gününde gittik annesi gile annesi eşimin ablası yani görümcem ve biz varız sadece. Görümcem mutfakta iş yaparken oğlum yanına gidiyor biz de üçümüz annesi eşim Ben içeride oturuyoruz oğluma soruyor ki "senin annen şeytan mı "diye hepimiz de bunu duyduk tabii ki ben neye uğradığımı şaşırdım ama sonra tartıştık falan kız inkar ediyor evden çıkıp gitmemek için kendimi zor tuttum aynı şeyi ben yapsam siz ne yaparsınız falan diyorum ama hala özür dilemek Yok kız daha olayın üstünden 3 gün geçti ama aynı şeyi ben yapsaydım beni kapının önüne koyardılar Garanti veriyorum. Evden çıkmadıysam eşim ve çocuklarım hatırına yoksa ben durmazdım da o ruh hastasının yanında.  Yine tabii lafın altında kalmadım çocuğa denecek şey mi bu ortada bir yanlış var bari kabul edin gibisinden gibi çok laf dalaşına girdik doğum günü diye gittik hiç hayal ettiğimiz gibi olmadı her zamanki gibi ama bundan sonra çocuğumu Allah büyük söyletmesin mecbur kalmadıkça oraya tek göndermem işe girince onlara bırakmayı düşünüyordum artık o da kesinlikle olmaz . 

Bu arada ablası bekar ve benden iki yaş büyük 30 oldu galiba.
Neden hep laf sokma gereği duyuyor anlamıyorum gerçekten ağzımı dahi açmıyorum onunla konuşmak için o her fırsatta laf sokuyor. Bi insan neden yapar ki böyle. 
Siz olsanız ne yapardınız

17 Cevaplar

0 oy
(1,391 puan) tarafından

Bnce senin hayatini kiskaniyor suan ve psikoloji bozulmuş:ermm:

(1,444 puan) tarafından
Ya kesinlikle bende aynı şeyi düşünüyorum ve eşime deyince saçmalama niye kıskansın diyo. Ama kıskanan bir insan her türlü belli eder ve annesi kızın psikolojisini bozmuş çünkü biz de kıza hiç değer verilmez deyip duruyor ama kızının da hatasını hiç kabul etmiyor hep üstünü örtüyor
(1,391 puan) tarafından
Yok yok bncede oyle senin evlenmeni çocuk sahibi olmani belliki yediremiyo kendine  kiza niye deger verilmiyo anlamiyorum bütün pisliklerinj kiza temizlermeyi bilirler ama (sadece sizin icin degil heryerde boyle bu o yüzden genel yazdim)
-Reklam-
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Ben büyük bir kavga eder hatir falan dinlemem çocuğumu alır giderdim . 
(1,444 puan) tarafından
Canım eşim bana destek olmasaydı onu kesin yapardım ama şu süreçte o çok yıprandı ailesi yüzünden çok yıpranıyor. Bir de ben üzmek istemedim çünkü yeri geldiğinde sen de böyle yaptın keşke yapmasaydın der ama orada şunu da deme ihmal etmedim annesine(( anne benim ailem bana büyüklerime saygısızlık yapmamayı öğretti kim Ne derse desin kızım saygını Koru dediler yoksa ablanın o lafına karşılık Ben de farklı şeyler diyebilirdim ama ben büyüklerime saygısızlık yapmamayı öğrendim eğer ki eşimin sevgilisi olmasa bu şehirde dahi bir dakika bile durmazdım)) dedim
0 oy
tarafından
Görümce görmeyim ömrümce demişler şeytan olan kendisi canim 
(1,444 puan) tarafından
İşte onun ağzına alıp da diyemiyorsun orda Ben çocuğa hala demeyi amca demeyi öğrettikce o annesine neler dedirtiyor Ben oradayken öyle ben yokken neler diyor dur Allah bilir
0 oy
tarafından
O görümceyi laflarımla gömer bir dahada çocuğumu göstermem... ! 
(1,444 puan) tarafından
Ona da az kaldı dur hele. Eşime dua etsin onlar. Eşim çok yıpranıyor ona kıyamıyorum ama bundan sonra tavrım değişecek o kıza
tarafından
Terbiyesiz işte o ilk kendi aynaya baksın
0 oy
tarafından
Bana seytan diycek ben hatir gonul dinliycem hee abooo orda varya huzur birakmam yaptiklari ne varsa al assa eder ceker gidierim bebeme bi pasta alir kendim kutlarim 
(1,444 puan) tarafından
Artık ertesi gün öyle yaptık evde kendim yaptım ailecek kutladık
0 oy
tarafından
Yok daha çok halası şeytana benziyor derdim valla ben 
(1,444 puan) tarafından
Ahaha kız mutfakta sıkıştırdı çocuğu resmen . Bana ahlak bekçiliği yapıyorlar kendileri ahlaksızlık çukurunda boğuluyolar
tarafından
Manyak gı evde kalmış ya onun şeyini yapıyor sana hahahah :=
0 oy
(1,923 puan) tarafından
Ya bu evlenmemiş yaşlı görümceler hepmi böyle olur senin evlenmiş olmanı bile çekemiyodur o.
(1,444 puan) tarafından
Kesin üzülüyorum da bş yandan ama çocuklarımı harcatmam
0 oy
(5,744 puan) tarafından
Evde kalmış seytan kendisi cocuga dedigi lafa bak ben olsam bidaha yüzüne bakmam
(1,444 puan) tarafından
Kız insan yerine koyup konuşmuyorum zaten o yüzden yüzüme diyemiyor çocuğa diyo dengesiz. Bundan sonra daha farklı olacak bende her fırsatta sokacam lafı
0 oy
(2,656 puan) tarafından
Dikkat et o şeytan seni çarpmasın derdim giderdim ben kimsede umrumda olmazdı benim o nasıl laf çocuğa söylenir mi 
(1,444 puan) tarafından
Dengesiz sonra da bu çocuk niye bizi sevmiyor diyorlar. Kendilerinden uzaklaştırıyorlar çocuğu. Bu 1oldu her zaman aynı tepki ile karşılaşmazlar bi patlarımda ne zaman bide sonunda olanlar oldu diye post açarsam şaşırmayın
(2,656 puan) tarafından
Zaten baba tarafının en büyük sorunu bu ya gelini kendine rakip görüyolar resmen eşinle iyi olduktan sonra gerisini umursama bile koy lafını geç değer vermeyen değer göremez zaten
(1,444 puan) tarafından
Aynen öyle ben gurbetteyim ailemin evime gelmesini kardeşimin evime gelmesini çekemşyorlar. Daha neler neler
(2,656 puan) tarafından
Allah sabır versin sende onlar sana gelince tavrını koy senin evin sonuçta surat yap gülme hiç benim ailemin gelmesine tavır alan cevabını alır ailem benim kırmızı çizgimdir karşımda kim olursa eşim dahil lafını alır
(1,444 puan) tarafından
Çok. Şükür ne kadar şükretsem az 4 yıldır evliyim evime bir kere geldiler:)) oda habersiz
0 oy
tarafından
Okudum da Şok oldum vallahi ne tepki vereceğimi bilemezdim belki ama şeytan görmek istiyorsan aynaya bak derdim herhalde rüyada şeytana benzer bir halim mi var derdim
(1,444 puan) tarafından
Öyle demedim de ((eğer ki ben halayı amcayı öğretiyorum diye şeytan oluyorsam o sizin düşünceniz eğer ses çıkarmıyorsa meşime olan sevgimden ötürü ses çıkarmıyormıyorum.  Burada duruyorsam onun hatrına)) dedim Bir de inkar ediyor korkak gibi bari cesaretli ol da doğruyu söyle
0 oy
(228 puan) tarafından
Gkrumcem 31 yasinda digeride 35 var esime senin esin seytan onu bosa diolar . Kendisi dha evlnememis. Herkese laf soler yonetici komutan. Her sefer de kavga edyrz artik biraktm bnde .uhattap olmuyrm
(1,444 puan) tarafından
Al bir tane daha. Kesin bence evlenmedikleri için böyleler. Ben küçümsemeyi sevmem ama sanırım neden böyle sorusuna tek cevap bu kıskançlık
(228 puan) tarafından
Aynnen ole patliorlar cnm. Evde kalmislar . İsleri gucleri bizlere musallat olmak. Bide yedi yirmi dort hastayim dior goz onunde bulunmaya calisior
(1,444 puan) tarafından
Aynen hergün eşimi markete pazara çağırıyor lar. Hergün oraya gitsin istiyorlar
0 oy
(981 puan) tarafından
Yok azrail gel amel defterini kapatayim derim:Db
(1,444 puan) tarafından
Oda iyi:D. O an insanın aklı duruyor. Bide annesi kızının dediğini duymamış gibi lafı değiştiriyor ki senin yazman ne güzelmiş burada hiç yok nereden aldın gibisinden normalde yazmamı hiç sormayan kadın
(981 puan) tarafından
Aynen canim benim de sonradan gelir aklima kudururum sonra:))))
0 oy
(51,741 puan) tarafından
halasi gibi deseydin keske
(1,444 puan) tarafından
Oda gelecek dur bakalım kaşınıyor
0 oy
tarafından
Şeytan mı diyen soran şeytandır. Ay sinir oldum
(1,444 puan) tarafından
Bide bana sor sebepsiz yere yani. Sakin olayım diye su içtim sürekli
0 oy
(11,212 puan) tarafından
He şeytanım gel seni bi çarpayım deseydin kız 
0 oy
(2,570 puan) tarafından
Evet şeytanım senide çarparım diyip yolardim
(1,444 puan) tarafından
Hangi laftan sonra dedim bilmiyorum da unutmayalım şeytan da bir melek demiştim ne alaka ise o sinirle. Ama bu daha iyiymiş:D

İlgili sorular

0 oy
50 cevap 1,283 göst.
13 Eylül 2022 Diğer kategorisinde noluyokk (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 724 göst.
27 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
56 cevap 1,603 göst.
0 oy
13 cevap 578 göst.
2 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu