Oğlumun 2 yaş doğum gününde gittik annesi gile annesi eşimin ablası yani görümcem ve biz varız sadece. Görümcem mutfakta iş yaparken oğlum yanına gidiyor biz de üçümüz annesi eşim Ben içeride oturuyoruz oğluma soruyor ki "senin annen şeytan mı "diye hepimiz de bunu duyduk tabii ki ben neye uğradığımı şaşırdım ama sonra tartıştık falan kız inkar ediyor evden çıkıp gitmemek için kendimi zor tuttum aynı şeyi ben yapsam siz ne yaparsınız falan diyorum ama hala özür dilemek Yok kız daha olayın üstünden 3 gün geçti ama aynı şeyi ben yapsaydım beni kapının önüne koyardılar Garanti veriyorum. Evden çıkmadıysam eşim ve çocuklarım hatırına yoksa ben durmazdım da o ruh hastasının yanında. Yine tabii lafın altında kalmadım çocuğa denecek şey mi bu ortada bir yanlış var bari kabul edin gibisinden gibi çok laf dalaşına girdik doğum günü diye gittik hiç hayal ettiğimiz gibi olmadı her zamanki gibi ama bundan sonra çocuğumu Allah büyük söyletmesin mecbur kalmadıkça oraya tek göndermem işe girince onlara bırakmayı düşünüyordum artık o da kesinlikle olmaz .
Bu arada ablası bekar ve benden iki yaş büyük 30 oldu galiba.
Neden hep laf sokma gereği duyuyor anlamıyorum gerçekten ağzımı dahi açmıyorum onunla konuşmak için o her fırsatta laf sokuyor. Bi insan neden yapar ki böyle.
Siz olsanız ne yapardınız