evet arkadaslar kendimizden huylarimizdan memnunmuyuz ben kendimden su konuda memnun degilim herseyi cok takiyorum cok ince dusunuyorum ve haliyle yipratiyorum kendimi
Kocamı çok fazla kıskanıyorum
Kilo aldım sürekli kendime karşı öz güven eksikliği yaşıyorum:(
Merhaba canim.
Evet bazen bende hiç olmayacak şeyleri takarım.kendi kendime üzülürüm. Takmamak istiyorum.ama elde değil . Bazen beynim.konusuyor hiç susmadan))
en sevmediğim.huyum.diyebilirim
Kilom dışında evet çok memnunum Allah'a şükürler olsun ☺️ karakter olarak da gayet düzgün bi kişiliğim var adamına göre muamele yaparım iyi tarafım çok iyidir kötü tarafım da çok kötüdür ama dediğin gibi bende bazen gereksiz şeyleri bile kafama takarım en ince ayrıntısına kadar.
Ben kendimden razıyım.Allah ta benden razı olsun
Moralim cok cabuk bozuluyor canim cabuk sıkılıyor ve bu hemen yüzüme yansiyor bu huyukdan hic ama hic memnun değilim
Al bendende o kadar kendimi hiç sevmiyorum herşeyi kafaya takıyorum birturlu bosveremiyorum ayrintilar beni bitiriyor kafamda bir konuyu hallediyorsam ardından başka biri geliyor bugün esimede söyledim benim tadavi olmam lazim
Canım kendim çok memnunum kendimden
Şaka bir yana, ben gamsızımdır ya, eğer canım istemiyorsa dünya yansa ben kenarda saçımı tararım. Ama taktımı da kendime zehir ederim. Ayarım yok, keşke olsaydı azcık.
412,673 soru
12,425,066 cevap
45,426 kullanıcı