Arkadaşlar Görümcem çok sıkıntılı bir insan diğer postlarında da bundan bahsetmişimdir kendinden başkasını Hiç beğenmez narsist derecesinde biri bu akşam bize oturmaya geldiler Bebeğim 8 aylık elinde çıngırak sallarken O da bir şeyler konuşuyordu zaten konuşurken sözü kesin asla istemez çocuk şıngırak sallıyor diye Of sen de sallayıp durma odaklanamıyorum konuşmama dedi buna benzer bir şey daha yaşadım eşim ve Kayınvalidem hiç tepki vermedi gülüp geçtiler çünkü herkes ona tapıyor resmen aman o sussun gönlü olsun kavga çıkmasın diye Ben de şimdilik sesimi çıkarmıyorum onlar gidince aklıma geliyor benim çocuğu bir şıngırak bile sallayamayacakmı diye büyüttüğümü düşünmüyorum çocuğum büyüyecek yürüyecek karıştıracak batıracak bu böyle zorbaca davranacak biliyorum sizce siz ne düşünürsünüz size yapılsa bir de Kayınvalidemi öyle bir ele almış ki herhangi bir konuda s**** mal geri zekalı gibi sözleri çok kolay sarf edebiliyor annesine ben buna çok kızıyordum ve kayınvalideme de bunu belirtiyor kendine neden bunu yaptırıyorsun diye Ama bu onu öyle bir kabullenmiş ki o bunları söylerken hiç sesini çıkarmıyor Ben de artık hiç Tepki vermiyorum Demek ki sen de istiyorsun dedim ve her şeyi kendi haline bıraktım kayınvalidenize Böyle davranan olsaydı siz tepki koyar mıydınız